Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.213
Bravo, bez dlaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, bez dlaka
Radi sigurnosti, večeraske, služimo samo iz plastični čaša...Rođena da loše biram,
Rođena da samu sebe sabotiram!
Jaoooo daj čaše da lomim!
To bato breeee, samo polako, nemoj se uradiš za sat, sa kim posle na češkom da pišem!
Jao, moram razvijem nešto vala
Opet se nenajavljeno opijateTo bato breeee, samo polako, nemoj se uradiš za sat, sa kim posle na češkom da pišem!![]()
a ti Minka pij kafu!Režemo cene i plastikom!Radi sigurnosti, večeraske, služimo samo iz plastični čaša...
Vadi ga! Viljamovku!Opet se nenajavljeno opijatea ti Minka pij kafu!
Je l da slikam usnu duplju?U njemu![]()
Jao, di su ti oni tanjiri isa Kipra da ih sve lomim!
Stigla mi je posljednja narudžba sa Temu. Ništa više ne naručujem ove nedelje![]()

Polomiću čaše od kristala aaaRođena da loše biram,
Rođena da samu sebe sabotiram!
Jaoooo daj čaše da lomim!

Ništa bez vodke, vodka dala vodka uzela!
Nemoj! Ti ćeš morati da kupiš a znamo da si patravaJao, moram razvijem nešto vala

Kakva sam, ugazila bih u krhotine stakla odmah golim stopalomNemoj! Ti ćeš morati da kupiš a znamo da si patrava![]()
AhamStigla mi je posljednja narudžba sa Temu. Ništa više ne naručujem![]()
Sa SnovkomTo bato breeee, samo polako, nemoj se uradiš za sat, sa kim posle na češkom da pišem!![]()
Dlake šaljem na pp. Prijavite se na spisak.Bravo, bez dlaka![]()
Mene zanima kad ga ugledaš, načelnika, sjetiš li se četkica u zajedničkoj čaši za zubeMožeš mi dati savjet kako da zadržim poker face dok mi je uključena kamera na online sastanku sa ekspertima, a usput se dopisujem sa načelnikom i usne se same razvlače u osmijeh![]()
Nemoguća misijaMožeš mi dati savjet kako da zadržim poker face dok mi je uključena kamera na online sastanku sa ekspertima, a usput se dopisujem sa načelnikom i usne se same razvlače u osmijeh![]()

Ujutru moram biti sabran. Dakle samo par pića.To bato breeee, samo polako, nemoj se uradiš za sat, sa kim posle na češkom da pišem!![]()

Ozbiljno, na poslu bilo problema jer smo se gađali iz pištolja a municija od spužveAham
Do sledeće prilike

Jao, di su ti oni tanjiri isa Kipra da ih sve lomim!
Do 23h možemoooooo onda hrk taman ujutru k'o novi!Ujutru moram biti sabran. Dakle samo par pića.![]()