Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.703
I da, nisam normalna, tu si u pravu, ne tjeraj me da pokazujem koliko nisam.Ti nisi normalna , prvi put se ovde zezam .
Stvarno izvini .
Nesto si duboko umislila .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da, nisam normalna, tu si u pravu, ne tjeraj me da pokazujem koliko nisam.Ti nisi normalna , prvi put se ovde zezam .
Stvarno izvini .
Nesto si duboko umislila .
Otišla u nabavku, novi inventar
Eto... a rekao sam još jutros da je trebamo buditi.

U pola 4 ili tako nekako?Eto... a rekao sam još jutros da je trebamo buditi.![]()
Tako nekako.U pola 4 ili tako nekako?![]()

E moj Herojko, mi smo put petog prioriteta za čišćenje...Oće se konektuje a kafanu ko šiša![]()
I ti hronicar?Brojutro! Kako ste?
Oni sinusi od pre neki dan, e sad me stigli. Veceras trebamo na proslavu punoletstva u restoran. Znate kako ide, mesto je kostalo i bas mi je bezveze. Videcu tokom dana, ali trenutno sam zakucala bas.
Lonac vrele vode i možda popusti do večeras.Brojutro! Kako ste?
Oni sinusi od pre neki dan, e sad me stigli. Veceras trebamo na proslavu punoletstva u restoran. Znate kako ide, mesto je kostalo i bas mi je bezveze. Videcu tokom dana, ali trenutno sam zakucala bas.
Pa ne mnogo, ali bukv svake noci mi se skupljalo sve iza i bolelo. Po danu sam funkcionisala, samo nikad nisam znala kad ce da krene slavinica. A sad klasika ko menglele i oko glave i oko zglobova.. Oci ko sarme.I ti hronicar?
Pa meni je to klasika, uvijek je curilo i tako od jeseni do proljeca.A sad me klima ljetos zeznula, duvala u mene direktno na poslu, i imam nazalno sljevanje u grlo, al sad je manjePa ne mnogo, ali bukv svake noci mi se skupljalo sve iza i bolelo. Po danu sam funkcionisala, samo nikad nisam znala kad ce da krene slavinica. A sad klasika ko menglele i oko glave i oko zglobova.. Oci ko sarme.
Ti se patis cesce? I Soko bese rece.
Da se surim?Lonac vrele vode i možda popusti do večeras.![]()
Da inhaliraš.Da se surim?
Evo do vrelog caja sam dogegala. Vratila se pod pokrivac (a znam da ne smem u horizont ne bi li se razislo), zivotinje preko mene.
Da se surim?
Evo do vrelog caja sam dogegala. Vratila se pod pokrivac (a znam da ne smem u horizont ne bi li se razislo), zivotinje preko mene.
Joj znam.ume to mesecima ljudima da se vuce, slivanje i kasljanje isto.
Kod mene je tako.Da se surim?
Joj znam.ume to mesecima ljudima da se vuce, slivanje i kasljanje isto.