Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.041
Menjam seksualnu orijentaciju posle ponoći.Vidim noćas ste gledali arapske kite što se nesputavane njišu s lijeva na desnohaj što ste vas tri, ali što Oblija na to navodite? .D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Menjam seksualnu orijentaciju posle ponoći.Vidim noćas ste gledali arapske kite što se nesputavane njišu s lijeva na desnohaj što ste vas tri, ali što Oblija na to navodite? .D
Ne opiri se!Žalim slučaj
Not
valja?Čajnu kobasicu kod rusa u svetoforu
Ne žali ništa, no ga stavljajŽalim slučaj
Not
Neću bacat pare na spavaćicu. Kazo sam.Upropastile ga načisto...em ga teraju da pije, sad će naterati i se pretvori u arapina
.gif)
Lonac je sledeće?Reci dragička, nisi više Obli!
Od danas te zovem Šeki!!![]()
Zamotamo te u čaršav, zato smo i došli do landarajućih Arapa!Neću bacat pare na spavaćicu. Kazo sam.![]()
Sve kako zaslužišLonac je sledeće?![]()
Ima da me slušate dok ne umreeeem, znači još 100 godina!stavi joj herojko samo nek makne ruku sa interfona
Ne posmatramo isto moje zasluge.Sve kako zaslužiš![]()
od mene tada ni kostiju neće bitiznači još 100 godina!
Bar jedan nik manjeLonac ćeš biti kad nađeš poklopac koji naleže taman na tebe i dobro dihtuje da ne kažem vakuumira.![]()

Bolje ujutro nego kad pereš zube pred spavanjeA zašto ujutru uvek ukvasim rukaviće dok se umivam![]()
Odlična, ~500 din dva štapavalja?
Možda budu kosti dobre za u pasuljod mene tada ni kostiju neće biti
PatravaA zašto ujutru uvek ukvasim rukaviće dok se umivam![]()
Koja je ta?Odlična, ~500 din dva štapa
Po prodavnicama po 1000 din, kod njih 800 din kg
Pa za taj jadac znam, uvek gola perem zube.Bolje ujutro nego kad pereš zube pred spavanje![]()