Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.220
A neeee, mora da prespava!Pa ako ti ne bi bilo čudno da tražiš u butiku da isprobaš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A neeee, mora da prespava!Pa ako ti ne bi bilo čudno da tražiš u butiku da isprobaš![]()
Bilo bi prezabavno, taj osećaj ne može da se prepričava lepo dok se ne iskusi...ono kad se raspetljavaš i iznerviraš usred noći kad ti ispadaju neki delovi tela ., a ti ne možeš sve lepo na mesto da vratiš, pa se svađaš sa dotičnom vidljivom, a nevidljivom silom.![]()

DaaaaaZlopamtilo.Da prepriča kao za one krpe![]()
Vidiš kako spavam i bezŠto jednog? Možda ti se svidi![]()
Kakve krpe?Zlopamtilo.A lepo sam objasnio nego vaša leva pitanja...
![]()

Ne vidim. Vidim da si budanVidiš kako spavam i bez![]()
A to je zato što nemaš spavaćicuOna me sahranjuje živog sa tom arhivom. Deo po deo.Minka nek ti izbaci to za krpe iz arhive![]()
Fotka u spavaćici ovde javno i neću pitati za krpeNemoj. Samo nemoj![]()

Sa njom se izgleda ne bih ni probudio. Uzrok smrti - udavila ga spavaćica.Ne vidim. Vidim da si budanA to je zato što nemaš spavaćicu
Poklonicemo ti mi!To može i da se isproba?Žao mi bacati pare zbog jednog nošenja.

I onako ćeš saznati.Fotka u spavaćici ovde javno i neću pitati za krpe![]()
Obni sutra:Fotka u spavaćici ovde javno i neću pitati za krpe![]()

Volela bih da vidim lice tog mrtvozornika koji bi te video u ženskoj spavaćiciSa njom se izgleda ne bih ni probudio. Uzrok smrti - udavila ga spavaćica.![]()

Imaju i Arapski muškarci dio nošnje valjda, one kao duge haljine, prozračnePoklonicemo ti mi!
Sašićemo od čaršava, umotaj se k'o Rimljani nekad!![]()

O bre pa nismo normalni stvarno hahahhahahahah stomak me boli!Obni sutra:
![]()
![]()
i slika u novinama. Naslovna strana.Volela bih da vidim lice tog mrtvozornika koji bi te video u ženskoj spavaćici![]()

I u sandalama još, je l?Poklonicemo ti mi!
Sašićemo od čaršava, umotaj se k'o Rimljani nekad!![]()
Ovaj ima kosu.Obni sutra:
![]()
![]()

I lovorov list na glavi!I u sandalama još, je l?![]()

Idu u spavaćici po ulici ko Heca u pidžami.Imaju i Arapski muškarci dio nošnje valjda, one kao duge haljine, prozračne![]()
U pravu si. Ne stoji mu spavaćica zbog kose.Ovaj ima kosu.![]()