Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.096
Čitam neke priručnike za učenje nemačkog i sve mi je jasnije što su vodili 2 svetska rataFünftausendfünfhundertfünfundfünzig!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam neke priručnike za učenje nemačkog i sve mi je jasnije što su vodili 2 svetska rataFünftausendfünfhundertfünfundfünzig!
Daaa, a ja kad se zainatim to je zlo5-6km? Dobra si.Još ako si nosila u rukama po ovom minusu (pošto rukavice 101% nemaš
)...
NaopakiČitam neke priručnike za učenje nemačkog i sve mi je jasnije što su vodili 2 svetska rata![]()
Dobro je da nisu pobjedili - sad bi svi morali da ucimo njemackiČitam neke priručnike za učenje nemačkog i sve mi je jasnije što su vodili 2 svetska rata![]()
Jesi se iskrenula bar na stranu one izbockane noge?Daaa, a ja kad se zainatim to je zlo
Imala ranac i ceger preko jednog ramena, pa se sva iskrivila, kičma trans
Sve odbijam da uzmem ona penzionerska kolica za kupovinu, ali moraću, ne mogu ovako da teglim više, plus ne bih ni smela.
Rukavica bez.
Kapci opet pukli pa ih mackam danas ceo dan![]()
Pozitivno je što bih već znao.Dobro je da nisu pobjedili - sad bi svi morali da ucimo njemacki![]()
Prekasno, trebao si mu ranije kažeš, upravo sam osvežila lice nekim novim sprej toneromJesi se iskrenula bar na stranu one izbockane noge?
E, dao sam danas odličan savet za podnošenje hladnoće. Dobro, ti ne moraš da se ne kupaš, samo nemoj da se umivaš.![]()
Moj savet može da se primenjuje zajedno sa losionom. Nema bitne kontraindikacije.Prekasno, trebao si mu ranije kažeš, upravo sam osvežila lice nekim novim sprej tonerom
Pogledajte prilog 1825201
Kako?Možemo šifrovano da pišemo?![]()
Znači samo slojeve da bacam preko sebe, veliš?Moj savet može da se primenjuje zajedno sa losionom. Nema bitne kontraindikacije.![]()
Nisam dorastao zadatku. Rezultati "učenja" nulica.Oa na nemačkom![]()
![]()
I Nada Macura je govorila.Znači samo slojeve da bacam preko sebe, veliš?![]()
Pitam jednu koliko joj koštala sad Turska, kaže ona meni neunzehnhundert ojro!
Turci kod njih, oni u Tursku... sve naopako danas.Pitam jednu koliko joj koštala sad Turska, kaže ona meni neunzehnhundert ojro!
Reko bona, mani me 19 stotina, kaži lepo 1900 evra![]()
Hahahahhaha budaloLadno pršćeš sprej u oči.![]()

A Nemci još plaćaju da odu u Tursku.Turci kod njih, oni u Tursku... sve naopako danas.![]()

Imao sam negde tubicu kreme za minuse. Znam da joj je toliko bio grozan miris, da mi je bila skoro draža pukotina na dlanu.Hahahahhaha budalo
Držim oči zatvorene, pokušala odmah da otvorim ono peče, ja brže zatvaraj dok se nije osušilo.
Prelep je, mekana koža, toeto
Moram sad još jedan sloj kreme na kapke![]()
Posle onih puževa me više ništa ne može iznenaditi.A imam i kiseline razne, za lice.![]()
![]()
Ne kleveći, došla si prije nego što sam te očekivala

U pozi umornog kosačaJa sam prethodne noći, izmorena od smrzavanja i hodanja, i od tegljenja kao magarac, samo legla na leđa, nisam se ni pokrila i tako zaspala!
Em nepokrivena, em na leđima, a ja nikad ne spavam na leđima
Probudim se bilo oko 3 i izneverovala kako sam zaspala![]()

Ja sam imala duboku pukotinu kože na kažiprstu kod nokta na jagodici koja je strašno bolela i nikako nije htela da zaraste jer sam stalno kvasila. Ma mesecima je trajalo, malo za zatvori, ma opet zine, mogao si da vidiš koliko duboko doseže. I meleme i kreme i flastere, ma sve moguće. Sve dok nisam krenula propolisom, od tada nikada više se nije otvorilo to mesto, a par meseci mi haos pravilo to. Glupost, a bolelo me baš i remetilo me.Imamo sam negde tubicu kreme za minuse. Znam da joj je toliko bio grozan miris, da mi je bila skoro draža pukotina na dlanu.![]()