Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
5-6km? Dobra si. 😬 Još ako si nosila u rukama po ovom minusu (pošto rukavice 101% nemaš 😁)...
Daaa, a ja kad se zainatim to je zlo 🤣
Imala ranac i ceger preko jednog ramena, pa se sva iskrivila, kičma trans 🤣
Sve odbijam da uzmem ona penzionerska kolica za kupovinu, ali moraću, ne mogu ovako da teglim više, plus ne bih ni smela.
Rukavica bez.
Kapci opet pukli pa ih mackam danas ceo dan🤣

Daaa, a ja kad se zainatim to je zlo 🤣
Imala ranac i ceger preko jednog ramena, pa se sva iskrivila, kičma trans 🤣
Sve odbijam da uzmem ona penzionerska kolica za kupovinu, ali moraću, ne mogu ovako da teglim više, plus ne bih ni smela.
Rukavica bez.
Kapci opet pukli pa ih mackam danas ceo dan🤣
Jesi se iskrenula bar na stranu one izbockane noge? 😁
E, dao sam danas odličan savet za podnošenje hladnoće. Dobro, ti ne moraš da se ne kupaš, samo nemoj da se umivaš. 👨‍🎓😁

Jesi se iskrenula bar na stranu one izbockane noge? 😁
E, dao sam danas odličan savet za podnošenje hladnoće. Dobro, ti ne moraš da se ne kupaš, samo nemoj da se umivaš. 👨‍🎓😁
Prekasno, trebao si mu ranije kažeš, upravo sam osvežila lice nekim novim sprej tonerom 🤣🤣🤣

IMG_20251129_005707.jpg

Imamo sam negde tubicu kreme za minuse. Znam da joj je toliko bio grozan miris, da mi je bila skoro draža pukotina na dlanu. 🤣
Ja sam imala duboku pukotinu kože na kažiprstu kod nokta na jagodici koja je strašno bolela i nikako nije htela da zaraste jer sam stalno kvasila. Ma mesecima je trajalo, malo za zatvori, ma opet zine, mogao si da vidiš koliko duboko doseže. I meleme i kreme i flastere, ma sve moguće. Sve dok nisam krenula propolisom, od tada nikada više se nije otvorilo to mesto, a par meseci mi haos pravilo to. Glupost, a bolelo me baš i remetilo me.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back