EvoPrikeMajstoraElektrike
Primećen član
- Poruka
- 916
MilinaEvo ako si poželio, ne maglu i malo snijega već Trebević
. Snijeg i borovi. Jedino malo magla kvari ugodjaj.Na kojem je ovo dijelu Trebevica?
Na Trebevicu nisam bio nikako poslije rata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MilinaEvo ako si poželio, ne maglu i malo snijega već Trebević
. Snijeg i borovi. Jedino malo magla kvari ugodjaj.Daaaa, nastojim svak8 dan da sam u pokretu, ne mogu sjediti. Posebno od tada bas nastojim da sam u pokretu. Kod mene je bio fizicki zapetljaj.Prvo mi je to palo na pamet
Bukvalno od sedenja se ulenje creva
To se zove paralitički ileus
Zato je dobro kretati se zbog peristaltike
Pa kako muda, aj kako?Ako ti tako kažeš...
Od Vraca kad kreneš, to je nekih 500 metara do Zlatišta.Milina. Snijeg i borovi. Jedino malo magla kvari ugodjaj.
Na kojem je ovo dijelu Trebevica?
Na Trebevicu nisam bio nikako poslije rata.
Ја данас правио лиснато са виршламаA ko ne voli?![]()

Butke crvene bonaaaa, smrzle se!Ja nosim 20 i bude mi pretoplo nogama, do obuće je!
Samo 6 dekica na sebe staviš!Čak se ni ja ne utoplim tako kad kmečim dok čekam sezonu grijanja![]()

E joj gdje je Herojko da ti butkice zagrije, nek protrlja!Butke crvene bonaaaa, smrzle se!
A stopala umeju i usred leta ledena da mi budu.

Mazio si mačkice, jesu mekane?
Pa što te neće služiti, ne nosiš čizme te svaki dan.Ja sam prije tri godine uzeo ove cizme i vev treca godina kako me sluze.
Pogledajte prilog 1824591
eto ona obuva muda da čuva svoja jajašcaaaaaaE joj gdje je Herojko da ti butkice zagrije, nek protrlja!
Moraš nositi dugu jaknu kad nosiš dokoljenice ispod! Budi kao Minka, budi pametna! Moraš čuvati jajnike, valja rađat'![]()

Muda jaja čuvaju!eto ona obuva muda da čuva svoja jajašcaaaaaa
Znam, ali su mi se najbolje pokazale.Pa što te neće služiti, ne nosiš čizme te svaki dan.
i šubara, al' ne šubara nego ona šubaraMuda jaja čuvaju!
Neka, ja želim Floridu! Neke trope, erotiku, ovaj egzotiku!Sve vas treba u Sarajevo jednu zimu na čeličenje![]()
Ау бреMene sada više brine ovo krckanje u sinusima, ne sluti mi na dobro, uvek tako krene meni upala sinusa.![]()
Ja čizme ne kupujem ako nemaju gore-tex membranu. Onda sam sigurna da će mi noge biti suve.Znam, ali su mi se najbolje pokazale.
Vojno takticke cizme, lagane, ne propustaju vodu i tople
U Sarajevo ćeš prije nego na FloriduNeka, ja želim Floridu! Neke trope, erotiku, ovaj egzotiku!
Kak'a zima, dosta mi i ovde ovog depra dojčlanskog vremena više.

i skijaške čarape i ćeraaajjjjjjJa čizme ne kupujem ako nemaju gore-tex membranu. Onda sam sigurna da će mi noge biti suve.

Cmooook!ciljevi:
•oprat zube
•leći
•gledati Bad Times At The El Royale
poyyy