Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.673
Jedi!Digla noge na radijator i razmišljam da li da probam novi toster od 5 evraili da bacim jednu debelu kobaju na tiganj ili da crknem od gladiiii danas
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedi!Digla noge na radijator i razmišljam da li da probam novi toster od 5 evraili da bacim jednu debelu kobaju na tiganj ili da crknem od gladiiii danas
![]()
Koliko sam ja belaja napravila prije par godina zbog mrtvog psa na cestiLeži sam i još uvijek bio živ, udario ga neko bez duše i samo po gasu
Ja blokirala saobraćaj u oba pravca, zvala policiju, vatrogasce, civilnu zaštitu..uginuo mi na rukama
i niko nije htio da dođe da ga skloni. Na kraju je morao moj tata
![]()

Probaj novi tosterŠtaaaaa?

ja se oždro kobae i minut pireja i sam sam otrovanKobaju!
A za ovo tek nemam reči. Zamisli ti taj um da ostaviš nekoga da iskrvari na ulici. Pa kako, zašto?Bilo je i toga
Skoro kod mene lik udari policajku koja je ujutru šetala psa i ostavi je na ulici. Žena umre od povreda. Da je pozvao hitnu možda bi i preživela
A dijeta?ja se oždro kobae i minut pireja i sam sam otrovan
mnogo ti nešto dižeš nogeDigla noge
ma znaš šta me zaboleA dijeta?![]()
Volis kobaje a?Pogledajte prilog 1824582
Kobaje par ekselans, debele sočne!
S3tih se da sam uzela vreo baget koji se skočopizdio dok sam sat vremena putovala do kuće, uzeću njega malko!
Sutra mogu bruskete da pravim, beli lukac, čeri i mocarela!![]()
Ne ljubomorišimnogo ti nešto dižeš noge
Pa traži mi se tako! Mislim takav položaj! Zbog cirkulacije verovatno! Ju, postide me.mnogo ti nešto dižeš noge

A ko ne voli?Volis kobaje a?
Ladno u Njemacke.
Radi.ne radi ti grejanje?