Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.067
Ubi me kiselina. Presedeću noć. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, pa ja sam jednom bio tvoja poznanica.Jesam vam pričala kad mi poznanica (nije drugarica, nismo se gotivike nešto) celu noć povraćala u kupatilu i pametnazapušila labavo.
Ujutru kad se malo otreznila, ja reko što si labavo jado zapušila?!
Sad ćeš ti da kopaš onu papriku koju si povraćala po lavabou!
Kad ona meni ni pet ni šest, kaže Nisam ja povraćala, ti si!
Reko e.sad si najebala, ja je izvučem i zaključam u kupatilu
A ja je slikala kako spava na jastuku po kom bljuckala celu noć, kosa ulepljena tenk nije mogao da je pomeri do podne![]()
To je bio početakAgi, kad ispadne tako lepa fotka to je umereno pijanstvo.![]()
Uzmi nekoliko badema i dobro sažbaćiUbi me kiselina. Presedeću noć.![]()
Nisam mislio u seksualnom smislu, rekoh da ne mogu 'vako radit'U seksualnom smislu jesam ako si to mislio, ali samo prema onom koji me dojmi.
Ne izmišljajE, pa ja sam jednom bio tvoja poznanica.![]()
![]()
Potražiću, ali mislim da nemam. Prošli put sam sedeo nekih sat i smirilo se. Dugo me nije zezalo.Uzmi nekoliko badema i dobro sažbaći
Čuda čine
Soda bikarbonaPotražiću, ali mislim da nemam. Prošli put sam sedeo nekih sat i smirilo se. Dugo me nije zezalo.![]()
U pravu si. 2xNe izmišljaj
teško da je samo jednom
E da, zaboravio sam na to. Hvala.Soda bikarbona
Pola kašičice i čaša vode
Ja sam direktna, šta ti nije jasno pitajt lepo, želiš da te mlatim, sado-mazo?!Nisam mislio u seksualnom smislu, rekoh da ne mogu 'vako radit'![]()
Doći ćemo mi do kraja večeri još do kojeg putaU pravu si. 2xJednom u srednjoj i jednom na studijama.
![]()
Ladno si prebacila na to da meni nije jasno, a tebi nije jasno da sam rekao da šteta što nisi agresivna da iznabadaš te klošare što te smaraju tadJa sam direktna, šta ti nije jasno pitajt lepo, želiš da te mlatim, sado-mazo?!![]()

Meni ništa nije jasnoLadno si prebacila na to da meni nije jasno, a tebi nije jasno da sam rekao da šteta što nisi agresivna da iznabadaš te klošare što te smaraju tad
Ali kad već pitaš i nudiš se, može jedan lejt najt hot dop![]()

Više ih boli kad im se smeješ u facuLadno si prebacila na to da meni nije jasno, a tebi nije jasno da sam rekao da šteta što nisi agresivna da iznabadaš te klošare što te smaraju tad
Ali kad već pitaš i nudiš se, može jedan lejt najt hot dop![]()

Nema. To je kraj.Doći ćemo mi do kraja večeri još do kojeg puta![]()
Druga i treća treba da idu sa objašnjenjem.Gledajte vi ove pacijente, njih sam navlačila na tanak lek, bilo je dosta pikanterija
Pogledajte prilog 1824174
Pogledajte prilog 1824175
Pogledajte prilog 1824176
Uleću ti tako likovi koje ni poznaješ?Gledajte vi ove pacijente, njih sam navlačila na tanak lek, bilo je dosta pikanterija
Pogledajte prilog 1824174
Pogledajte prilog 1824175
Pogledajte prilog 1824176