Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.703
A nisam gledala bonaJesi mi rekla.. kao ciganka kad mi gleeda u dlan pa me pita imam li momka, kažem da imam (a nemam) pa mi kaže ili će te ženi, ili će raskine![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nisam gledala bonaJesi mi rekla.. kao ciganka kad mi gleeda u dlan pa me pita imam li momka, kažem da imam (a nemam) pa mi kaže ili će te ženi, ili će raskine![]()

Super, hvala, baš mi zapala za okoJesam, jedna od omiljenih.
Samo ne gledam Penny Dreadfull:Los Angeles

Hvala za preporukuNaravno
Nisam vas ja čitala, nekad postove preskačemNišta, skontao sam vic.Mislio sam da se ne blamiram sam.
![]()

ZnamA nisam gledala bona![]()
Nije Pepe već SerpentiNe može bez Pepeti i ona ste loto listić satima tumačili haha
Kad budeš gledala obrati pažnju na lik Johna Clare.Super, hvala, baš mi zapala za oko![]()
Pa fizički isti? Isto lice?E objasni nam ga![]()

Bila sam sigurna da je Pepe! I dalje samNije Pepe već SerpentiZnaš da je bilo ko u vicu - Bosanka priča, a Crnogorka i Srbin pokušavaju da shvate. S tim što to ona barem nije igrala.
![]()
Pa fizički isti? Isto lice?Je l to?
![]()
Bila sam sigurna da je Pepe! I dalje sam![]()

Kud to ne sačuvahNee, ja sam bila ali sam skontala na moj način![]()
Dobro da nije kao ona što je otišla kod ciganke gatare i pitala kad će da ima sexJesi mi rekla.. kao ciganka kad mi gleeda u dlan pa me pita imam li momka, kažem da imam (a nemam) pa mi kaže ili će te ženi, ili će raskine![]()
Kud to ne sačuvah![]()

Ih od kad ikadNe veruješ mi?
![]()
Dobro da nije kao ona što je otišla kod ciganke gatare i pitala kad će da ima sex
-do 35te nećeš imati
-a posle 35te?
- posle ćeš se navikneš

Znam.Bila sam sigurna da je Pepe! I dalje sam![]()
Sad ću zapamtitiZnam.Već smo te jednom ubeđivali da nije.
![]()

NašaoSad ću zapamtiti![]()
E bravooo, sačuvalaNašao
Poruka u temi "Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom”️
" https://forum.krstarica.com/threads...parklesrevolving-hearts.1042341/post-51815560