- Poruka
- 114.518
Njemu nije bilo smešno, imam tešku ruku
A ni meni, jer me posle bilo sramota i žao što umlatih čoveka
Ali ceo događaj jeste smešan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njemu nije bilo smešno, imam tešku ruku
Seksualni prestupnik zbog praziluka.Njemu nije bilo smešno, imam tešku ruku
A ni meni, jer me posle bilo sramota i žao što umlatih čoveka
Ali ceo događaj jeste smešan

Antiperspirant i nema problema.Pa ti Obni dahći znojav po traNvaju!
Zamišljam scenu kako nekog muškarca šašolji po guzovima prazilukomSeksualni prestupnik zbog praziluka.Normalno da je njemu bilo baš nezgodno, svakom normalnom muškaracu bi, ali jeste smešno.
![]()

Samo se ne drži za gornju šipku, ne pazuh pod nos!Antiperspirant i nema problema.![]()
Ko mi kažeNaopaka si.![]()

Ne umem drugačije. Uvijam se.Samo se ne drži za gornju šipku, ne pazuh pod nos!
Moja stane u stav za šibanje kad vidi psa
Nije ti maca u kondiciji.Moja stane u stav za šibanje kad vidi psa![]()
Kakav inteligentan pogled!Nije, nema kondicione pripreme ovih dana, sad je u fazi da glumi dekoraciju
Pogledajte prilog 1823479
Pogledajte prilog 1823480
Jedna moja ortakinja ima čokoladnu labradorku koja se zove LadaDanas videh kod veterinara mačora boje čokolade
I zove se Čoko

To su divni psiJedna moja ortakinja ima čokoladnu labradorku koja se zove Lada![]()
Apsolutno sve razume, bez šale, samo što uradi suprotno onome što joj je rečenoKakav inteligentan pogled!
Mislim da razume sve što joj se kaže
Lepo ja kažem - ODMAH se vidi koliko je pametnaNišta nikad nije srušila, ništa i nikog ne grebe, nikad nije kakila ili piškila gde ne treba, baš nikakve probleme nikad nije pravila, osim... cveće zagrize tačno gde treba i onda uvene
Zato sad tražim ovo neko neuništivo cveće, po mogućnosti kaktuse i slično![]()
EtoApsolutno sve razume, bez šale, samo što uradi suprotno onome što joj je rečeno![]()
Vidiš jer si pametna i ti, al' aj'Eto
Ja odmah to vidim a ti se sprdaš sa mojim ESP- jem