Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mesec u VodolijiJel dušo a di ti je Mesec?
A Asc ti je ili na mom Ascu,ili na mom Marsu,ili na mojoj Veneri
Ovaj gori od onog MinkinogZamoli me komšinica da objavim oglas da udomim mačiće neke, kaže da ja to najbolje radim i zamislite šta me snađe! Hot dop!
Plus pravopis i gramatika na aparatyyy![]()

10 godina@☆Aždaha☆ koliko je star Cicoje? Je l' bolje? Kako da primetimo ako krenu prpblemi za zubima, odbijaju hranu?
Pisala, sećaš se sa Aleksandre! AaaawPoklonio bih i auto sa njima.Jao, pa ja se sećam toga... pisala si
![]()
Ja, za razliku od Oblog, volim maceJa mislim da bi @Tamburiks i @Kćerka Direktora Cirkusa doživeli srčani udar da su kao ja čuvali mačiće u autu, do udomljenja. Gremlini! 6 komaTa.![]()

Sumnjaš u moje supermoći?![]()

Poznato mi.Pisala, sećaš se sa Aleksandre! Aaaaw![]()
Joj, mom se polomio očnjak već neko vreme je takav i požuteo je10 godina
Ne odbijaju hranu nego im ili ispadne - slomi se zub, potamni, desni oko njega se zapale i smrdi
Da...mnogo gori....osudim se reći...izkreno....baš gori...Ovaj gori od onog Minkinog![]()
I ja, za razliku od tog Oblog, volim mačiće.Ja, za razliku od Oblog, volim mace![]()
Jednom sam u nekoj astro knjizi za Veneru u Jarcu ( koju imam i ja) pisalo da je bolje sa njima učiti matematiku nego imati sex!Mesec u Vodoliji
Asc Jarac
Venera isto jarčevita![]()

Da, ali bi poludela zbog auta, kontam!Ja, za razliku od Oblog, volim mace![]()
To je normalno u tim godinamaJoj, mom se polomio očnjak već neko vreme je takav i požuteo je
Ali ne smrdi, nema upale...9 i po god star
Je l bio tvoj?Da, ali bi poludela zbog auta, kontam!![]()
Ma jok, nimalo mi ne smetaju životinjske dlake, jedino što bi mi bilo žao da su u autuDa, ali bi poludela zbog auta, kontam!![]()

Moj Cicoje redovno pere dupe!Ma jok, nimalo mi ne smetaju životinjske dlake, jedino što bi mi bilo žao da su u autu
Ssve se može očistiti. Mace i kuce su 100 x bolje, čistije i pitomije od ljudi!
Moj, nego čiji!Je l bio tvoj?Kakav je bio posle?
![]()
Pa ledeno je bilo napolju, bolje i to nego van i plus da nastradaju tako mali od automobila, drugih životinja, da se smrznu. Nije bilo drugog rešenja tad.Ma jok, nimalo mi ne smetaju životinjske dlake, jedino što bi mi bilo žao da su u autu
Sve se može očistiti. Mace i kuce su 100 x bolje, čistije i pitomije od ljudi!
Nece ovaj ni razumjeti sta znaci hot dopZamoli me komšinica da objavim oglas da udomim mačiće neke, kaže da ja to najbolje radim i zamislite šta me snađe! Hot dop!
Plus pravopis i gramatika na aparatyyy![]()
Svaka čast za trud.Moj, nego čiji!
Niko drugi ne bi prihvatio taj predlog
Ok je bio, imali su posudu sa peskom, piškili kakili tu, ja ih obilazila na 3-4-5 sati kao bebe, obložila kartonima sve i tako
![]()
I ja sam onako sa matematikom.Jednom sam u nekoj astro knjizi za Veneru u Jarcu ( koju imam i ja) pisalo da je bolje sa njima učiti matematiku nego imati sex!
A ja nemam blagog pojma sa matematikom!![]()

E taman da vas pitam - šta je to HOT DOP?Svaka čast za trud.Posle toga su ti ovi uleti zezancija.
![]()
Nek' gugla, nek' uči nove izraze u odmuvavanju! Nije moj problem!Nece ovaj ni razumjeti sta znaci hot dop. Trebala si to napisati vise narodskim jezikom.