Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.103
Moje moram.Dlakeeee!
Ti voliš dlake, gajiš ih na sebi uspešno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje moram.Dlakeeee!
Ti voliš dlake, gajiš ih na sebi uspešno!
Pa gdje drugo, moj prvi i posljednji forum

A kako ti ovo znaš m? Još sa sve filterimaPa kao naj mesta za muvanje jer su razvedene ili beše otkazana venčanja, imaš venčanice po veličinama kao filter i imaju niske kriterijume tako da je dobra prolaznost.![]()
Ne voliš dlakave maceMoje moram.![]()

Svuda ga ima, e!A kako ti ovo znaš m? Još sa sve filterima
Ako je ozbiljna faca "sad ću da ti ***** sve po spisku" kao iz onog retrovizora, onda je to.Strah ih moje drky slike šta znam![]()
Ne voliš dlakave mace![]()

Prvo pa muško.Pa gdje drugo, moj prvi i posljednji forum![]()
Zavlačim se po mračnim ćoškovima interneta.A kako ti ovo znaš m? Još sa sve filterima

Ova je još gora od te iz retrovizoraAko je ozbiljna faca "sad ću da ti ***** sve po spisku" kao iz onog retrovizora, onda je to.![]()
Sumnjaš u moje supermoći?Da li si udomila neku ili se samo javljaju tebe da udome![]()

Svirokurc!Moze i "svirokurc ispod duda"
Mada preferiram "konektovanje pod dudom", pristojnije je
Imam ja svog doktor Vladu decencijamaJeste išli kod Tanje na nbgd?
Supermoć su ti prsti nogu, a ne to.Sumnjaš u moje supermoći?![]()
Ko se bavi udomljavanjem mačića/životinja, zna da je i to vala supermoć, udomiti životinju, a plus još kod dobrih ljudi.Supermoć su ti prsti nogu, a ne to.![]()
Moji imaju 3 komada, valjda. Ako ne više. Nikome ne uspevaju da ih uvale. A mirni... previše mirni i pitomi.Ko se bavi udomljavanjem mačića/životinja, zna da je i to vala supermoć, udomiti životinju, a plus još kod dobrih ljudi.![]()
Ne mogu da potvrdim niti da demantujemNema Lobice...počela i danju da hot dopuje![]()

Poklonio bih i auto sa njima.Ja mislim da bi @Tamburiks i @Kćerka Direktora Cirkusa doživeli srčani udar da su kao ja čuvali mačiće u autu, do udomljenja. Gremlini! 6 komaTa.![]()
Jel dušo a di ti je Mesec?Ja mislim da bi @Tamburiks i @Kćerka Direktora Cirkusa doživeli srčani udar da su kao ja čuvali mačiće u autu, do udomljenja. Gremlini! 6 komaTa.![]()