Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.037
Što mu nisi napisala: joj šta ću sad da ti radim...Da nam nisi rekao sad ne bi čitao hot dop stop, ideš na blok!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što mu nisi napisala: joj šta ću sad da ti radim...Da nam nisi rekao sad ne bi čitao hot dop stop, ideš na blok!![]()
Pa vidi se da nije. Naučio bi bar jednu rečenicu da sastavi."stvarno nisam neko ko se ovako javlja"
Stvarno sam mislila da sam najveći baksuz za privući čudake nakon što mi se udvarao i smjele poruke pisao BIVŠI prijatelj, zamonašeni pop ebote*Pošalje istu poruku njima 100 pa APP!![]()
Užasne ste.Što mu nisi napisala: joj šta ću sad da ti radim...![]()
Taj čika je mlađi od mene, rekla bih po slici ako je njegova (veliki ?!), ali stil pisanja je matori manijak, sa onim što se plašiš neću ti ništa loše jaDoći će ti mačići glave.
Sad je i čika "DJutro" zlatan.![]()
Zbunio se jer sam mu baš ono slatka, pa se javijo i zbunio!Pa vidi se da nije. Naučio bi bar jednu rečenicu da sastavi.![]()
Pričaj namUžasne ste.Da sam vam pisao sve ono najgore pa vi bi mi džigerice pojele.
![]()
pa i ja sve kažem!E znaš ti za aferu slikaj mi macu ima 2 god od togaStvarno sam mislila da sam najveći baksuz za privući čudake nakon što mi se udvarao i smjele poruke pisao BIVŠI prijatelj, zamonašeni pop eboteali ti si izgleda i gora od mene
![]()
Idi u pic!Sad kontam, te grupe im sigurno dođu kao neka lovišta.Od 100 njih, 1 je tu zbog mačića. Ostali uleću
Ovaj rad
Pogledajte prilog 1823437

Je l znaš onu foru za grupu za prodaju venčanica?Idi u pic!
Ali jeste tako, imam utisak da čim objaviš nešto jave ti se par tih vrebača.
Zamisli visiš u grupi za oglase i uladaš u PePije sa Čao lepaSyyyy, iz kog omota si ispala tako sWatka boNbonice!
Iz majčine piiiiiip!![]()
Daj da te ubacim u moju ovu hot dop oglas grupu!A ja bio na Tinderu. Kakav amater...![]()

Znao sam da si me muvao.Mene čudi da ne šalju odmah ku*ac
To je bonton online muvanja
A šta ću ako mi neko stvarno uvali macu?Daj da te ubacim u moju ovu hot dop oglas grupu!![]()
Govori, možda da možda neJe l znaš onu foru za grupu za prodaju venčanica?![]()
Ja se reg. na forum danas, sutra slika kite u pp i to od moderatoraMene čudi da ne šalju odmah ku*ac

Dlakeeee!A šta ću ako mi neko stvarno uvali macu?
![]()
Možda ih zavolišA šta ću ako mi neko stvarno uvali macu?
![]()
Strah ih moje drky slike šta znamMene čudi da ne šalju odmah ku*ac
A ti nama kažeš zašto zaključavamo PePije!Ja se reg. na forum danas, sutra slika kite u pp i to od moderatora![]()

Pa kao naj mesta za muvanje jer su razvedene ili beše otkazana venčanja, imaš venčanice po veličinama kao filter i imaju niske kriterijume tako da je dobra prolaznost.Govori, možda da možda ne![]()
Oduvek imam ovakbe starinske, a čak se prodaje kao " stari dobri termofor"Nije prevelika?![]()
Ovde?Ja se reg. na forum danas, sutra slika kite u pp i to od moderatora![]()