Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.046
Aj pa takoZbogom, čuvaj se, nedostajaćeš mi![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj pa takoZbogom, čuvaj se, nedostajaćeš mi![]()
![]()
Ja tek sad videla.Ovo je staro, znam za ovo ali se cepam i ja svaki put![]()

Nadam se da znaš onog španca što se smejeJa tek sad videla.![]()
Ne kleveći, upravo sam unišlaNema Lo, Serpenti, Zardinjere…![]()

Ja sam uzeo u lidlu, mislim da je od pola litre ili 750mlZaboravih ko ovdje ima termofor, ali da li mi je bolje naručiti od litre ili pola?![]()
K.aranje ispod duda.
Ne bi to dozvolili modovi, pretpostavljam.
Može i dudlanje kod kareNe bre, kako reče ono k.aranje kod kare pod dudom ili kako beše

Ja sam koristio kad me mrzelo zimi da ustajem iz kreveta da pišam, međutim počela soba da mi poprima miris podzemnih prolaza kod terazija i u čumićevom pa sam batalioHerojević.
Koristi flašu od kokakole.![]()
Pa kad je pokušala da ga jašiMoja kolegica jednom došla na posao i kaže: noćas me popiškio ljubavnik! Pustio vodu termofor![]()
Posle heroj lud što spava sa termoforom jelJa se grijala flašicom jer mi loše bilo jedno veče i oduševila se koliko mi je pomoglo
Reciklaža vode. Iz sebe u termofor. Podržavam.Ja sam koristio kad me mrzelo zimi da ustajem iz kreveta da pišam, međutim počela soba da mi poprima miris podzemnih prolaza kod terazija i u čumićevom pa sam batalio
Pa mora termoregulacija da postojiI sa otvorenim prozorom, je l tako?![]()

Zapamtio sam čarapkePa mora termoregulacija da postoji
Npr iz ovde priložene fotografije se vidi kako to izgleda. Kad mi je prevruće skinem jednu čarapku da se samoreguliše temperatura, kad postane hladno navučem čarapku opet
Pogledajte prilog 1823321
Znači, fuj!Ja sam koristio kad me mrzelo zimi da ustajem iz kreveta da pišam, međutim počela soba da mi poprima miris podzemnih prolaza kod terazija i u čumićevom pa sam batalio
Bili smo kod veterinara, sirotom Cicoju su vadili čak 3 zubaZašto je danas pusta tema![]()
Imam jaZaboravih ko ovdje ima termofor, ali da li mi je bolje naručiti od litre ili pola?![]()

Jesi isla dje van grada?Ja sam bila odsutna! Opravdano! Druženje sa živim ljudima, praznik je!![]()
Ja sam uzeo u lidlu, mislim da je od pola litre ili 750ml![]()

Može i dudlanje kod kare![]()