Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.022
Pa ne držim ja govore svaki dan, nisam političarpa to da napišeš govor i posle ga baciš u kantu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne držim ja govore svaki dan, nisam političarpa to da napišeš govor i posle ga baciš u kantu?
ja nikad nisam držao govor... a tako bi voleoPa ne držim ja govore svaki dan, nisam političar![]()
Napisah dva govora, i to na papiru. Oba sam pocepala i bacila u kantu za smeće![]()

Ja sam bila voditeljka na jednoj kulturnoj manifestaciji a imala sam i jednu ulogu u pozorištu (davno beše).ja nikad nisam držao govor... a tako bi voleo

Dobro je, nisam jedina. Huh!Ja sam pisala u bilješkama na telefonu.![]()

Pa mi nismo kulKakvi ste amateri
Ja odmah iz glave sastavio![]()
To su tagovi. Staviš npr kafić, kafana, čet, pričaonicaA koja je ovo opcija za otvaranje nove teme- "oznake"![]()
Hvala tiTo su tagovi. Staviš npr kafić, kafana, čet, pričaonica
Da se lakše nađe kad neko traži
Ništa, ništa, 100€ mi dođeš za konsultantske uslugeHvala ti
Ono KAFANA će ti staviti neko od modova kao i zaključati staruA koja je ovo opcija za otvaranje nove teme- "oznake"![]()
Ovo me podseti na anegdotu iz 90- tihNišta, ništa, 100€ mi dođeš za konsultantske usluge
A koja je ovo opcija za otvaranje nove teme- "oznake"![]()
Ili dud, lelemud, nešto u vezi Bebice itd...To su tagovi. Staviš npr kafić, kafana, čet, pričaonica
Da se lakše nađe kad neko traži
Kakvo jutro u 3:45?Dobro jutro![]()

Kakvo jutro u 3:45?![]()
Zasto si budan u to cudno doba?![]()

Blagoš tebe..Ja radim do 4.12 i onda zbogom seljačine nema više je*ačine do 2.1.2026
Lelemud će biti pojačan na max
Jake krivine

Mozak se naspavao. Možda je tome doprinelo i kuvanje pod pokrivačem ili sanjanje neke buđi po svim zidovima.Kakvo jutro u 3:45?![]()
Zasto si budan u to cudno doba?![]()
Joj, kakva budj?Mozak se naspavao. Možda je tome doprinelo i kuvanje pod pokrivačem ili sanjanje neke buđi po svim zidovima.Kad sam otvorio prozor da se rashladim, i pospanost je otišla kroz njega.
![]()

Zato što nam ne plaćaju prekovremeni pa nam daju slobodne dane.Kako ti imas toliko slobodnih dana?
Ja ne zelim da drzim govoreJa sam bila voditeljka na jednoj kulturnoj manifestaciji a imala sam i jednu ulogu u pozorištu (davno beše).
Elem, kad sam vodila taj program zajedno sa jednim kolezom, na pola sam odustala, dala mu mikrofon u ruke, rekla "ti nastavi" i pobegla.![]()