Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.984
Nisi tinte pila. Zamisli udaš se i skontaš da loše ili majušno meće?Možda mi metne samo pšenicu za koljivo, pre toga ništa! Ništa pre braka, kaže on, ovaj koljiva!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi tinte pila. Zamisli udaš se i skontaš da loše ili majušno meće?Možda mi metne samo pšenicu za koljivo, pre toga ništa! Ništa pre braka, kaže on, ovaj koljiva!

Međunarodni Olimpijski Komitet
Ti samo viriš i čekaš Herojkovo C
Šta je ič?Ma nije hahaha još uvijek priča skroz nepravilno, ne zanimaju je prva slova riječi najčešće. Sad na video pozivu nakon pjesme, šta će ti kupiti tetka?
Eka upi aje, izu i ič!![]()
Aloooo gde ćeš preko reda, taman smo krenuli redom, nemoj me nervirati, ba, zaoštrena sam danas i naoštrena!

Samo M ide veliko slovo! Međunarodni olimpijski komitet*Međunarodni Olimpijski Komitet
Ja sam svaku upozoravao na to pre veze s mene. Posle kažu da sam sakrio pravo stanje stvari i da je gore nego što sam rekaoZamisli udaš se i skontaš da loše ili majušno meće?![]()
U reduSamo M ide veliko slovo! Međunarodni olimpijski komitet*
PropoMeđunarodni Olimpijski Komitet
Manje priče više meći!Ja sam svaku upozoravao na to pre veze s mene. Posle kažu da sam sakrio pravo stanje stvari i da je gore nego što sam rekao
Svako ima svoja zaduženja. Moje je da ga cmokam.Ti samo viriš i čekaš Herojkovo C![]()
NištaŠta je ič?![]()
Nemam više poverenja u vas. Preuzeo sam sve na svoja nejaka pleća.Aloooo gde ćeš preko reda, taman smo krenuli redom, nemoj me nervirati, ba, zaoštrena sam danas i naoštrena!![]()
![]()
CAloooo gde ćeš preko reda, taman smo krenuli redom, nemoj me nervirati, ba, zaoštrena sam danas i naoštrena!![]()
![]()
Mudo od kur.caMeđunarodni Olimpijski Komitet
Možda sam ja zato vazda bivša. Probali meJa sam svaku upozoravao na to pre veze s mene. Posle kažu da sam sakrio pravo stanje stvari i da je gore nego što sam rekao
MamaaaNišta
Ič znači ništa

Kad sam ja tu osloni se na meneeeee sad tiiii veruj miiii sveeeeNemam više poverenja u vas. Preuzeo sam sve na svoja nejaka pleća.![]()

Mikrofon u 10 ujutru utorkomKad sam ja tu osloni se na meneeeee sad tiiii veruj miiii sveeee![]()
Kćerka Direktora Cirkusa i AždaheMamaaa![]()