Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.774
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema na cemu.
Ono sto si ti napisala je bilo tako lepo i toplo.A ona odmah pocela da perfidno ujeda…ja to ne mogu da gledam.

Šteta što nisi pogledao dokumentarac koji upravo ide ali završava za pola sata. Kćer koja je ubila majku. Majka imala Minhauzenov sindrom preko posrednika, horor od života rođenom djetetu napravila. Mislim da se i film snimio po ovoj priči. Ja sam gledala 3-4 dokumentarca.Čuj, loša... Od koga je - dobro je.
Meni još stoji History![]()

Sad će biti ovaj post ko onaj za mačke, ali ne volim baš nešto te emisije o ubistvima.Šteta što nisi pogledao dokumentarac koji upravo ide ali završava za pola sata. Kćer koja je ubila majku. Majka imala Minhauzenov sindrom preko posrednika, horo od života rođenom djetetu napravila. Mislim da se i film snimio po ovoj priči. Ja sam gledala 3-4 dokumentarca.
Jes gledala dokumentarac o Thomasu Bunday-u?Šteta što nisi pogledao dokumentarac koji upravo ide ali završava za pola sata. Kćer koja je ubila majku. Majka imala Minhauzenov sindrom preko posrednika, horor od života rođenom djetetu napravila. Mislim da se i film snimio po ovoj priči. Ja sam gledala 3-4 dokumentarca.
Fin detalj.Uz stolicu je dobio i neke rukavice za sastavljanje. Kaze, ne trebaju mu.
Pogledajte prilog 1822349
Sva sreca da dete spava ko top, koliko on gore suptilno lomi.
Zato sam ga i prozvala Godzila.
Uh i to sam stvarno voljela, ludo. Prestala gledati nakon što je gomno u meni umrlo na jednom letu iz Istanbula za SaSad će biti ovaj post ko onaj za mačke, ali ne volim baš nešto te emisije o ubistvima.Više volim one sa Nat Geo o padovima aviona, nesrećama i sl.
Posle svih Air crash investigation imam utisak da sam bolji pilot od njih.
![]()
JesamJes gledala dokumentarac o Thomasu Bunday-u?
Pa baš zato. Ne poznajem veću strašljivicu od sebe same ali to me uspavljujeJa ne gledam ništa o ubistvima, strah me posle zaspati i ureže mi se u pamćenje. Plašljiva sam kao zec.![]()
A onaj lik što ukrao iz groba i mumificirao svoju verenicu, pa živeo sa njom godinama?
Baš si kontradiktornaPa baš zato. Ne poznajem veću strašljivicu od sebe same ali to me uspavljuje![]()

Šta je bilo, turbulencije?Uh i to sam stvarno voljela, ludo. Prestala gledati nakon što je gomno u meni umrlo na jednom letu iz Istanbula za SaČak sam i snimala i zamišljala kako će uspjeti vidjeti snimke i zmog smrskanog telefona
i kako ću se proslaviti mrtva: Šokantno: pogledajte posljednje trenutke mlade Sarajke poginule u jučerašnjoj tragediji na nebu iznad Srbije!
JesamA onaj lik što ukrao iz groba i mumificirao svoju verenicu, pa živeo sa njom godinama?![]()
Pa kud ovo pred spavanjeA onaj lik što ukrao iz groba i mumificirao svoju verenicu, pa živeo sa njom godinama?![]()

Ja sam u početku mislio da nas troluje sa svim.Baš si kontradiktorna![]()
Da a nenormalno nevrijeme, grmljavinaŠta je bilo, turbulencije?Mene tada samo strah da ću overavati, pošto mi u minutu bude muka od onog treskanja. Jednom sam pozeleneo koliko mi nije bilo dobro.
![]()

Ne znam. Morala bih da idem gore da pogledam, ali plasim se da ce mi se slositi zbog radova.Fin detalj.Koja je stolica?
![]()

Toliko se secam.
Mene mrzi da se oko toga mlatim.E kad ima nešto...Jesam
Ne gledam jedino ove emisije koje piče petkom i subotom uveče, ono lov na duhove, ebo duhove, toga se ne plašim![]()

Deluje da je neka fensi i kvalitetna, čim se dobijaju rukavice da se ne zaprljaju ruke dok je sklapaš, a i da se slučajno ne ostave otisci prsta na novoj stoliciNe znam. Morala bih da idem gore da pogledam, ali plasim se da ce mi se slositi zbog radova.![]()
Nesto na clou…![]()
Toliko se secam.
On je zaduzen za biro stolice.![]()
Mene mrzi da se oko toga mlatim.