Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1763915343181.webp

Ja ga trljam, a on me celu isprska! :nono2:

Ono kad odvrneš vodu na najjače, a ostalo ti na tušu podešeno, celu me malopre okupalo i celo kupatilo sve. 😂😂😂

I TO 'LADNA VODAAAA!!!!!
To znači da je riknula tuš baterija, na ispravnoj ne ostaje ništa podešeno, čim zatvoriš vodu treba da se spusti :D Zovi gazdaricu ujutro!

Kakva zimska idila, kao sa razglednice :zaljubljena:

Ja volim kad padne onaj prvi sneg, radujem se kao malo dete.
Ali ne volim kada potraje pa se pretvori u bljuzgavicu.
Tako je to kod nas ovde. Brzo se pretvori u bljuzgavicu pa to više ni na šta ne liči. :(

P.S. hvala što si me odbranila na onoj drugoj temi :heart:
Odavde se više ne pomeram.😂
Nema na cemu. :zag:
Ono sto si ti napisala je bilo tako lepo i toplo. ❤️ A ona odmah pocela da perfidno ujeda…ja to ne mogu da gledam.

Evo mi muz gore sastavlja novu biro stolicu. U periodu korone smo jedan deo stana pretvorili u office. Samo sam provirila i videla da je on te delove raspodelio cak i u deciju sobu.
Jaoj, kako ce sve rasturiti. :gundjalo: :) :)
I kad mi neko kaze: „Joj, on je devica u horoskopu. Mora da je perfekcionista.“
Jeste, perfektno rastura, krsi i nonsalantno se odnosi prema mojoj zelji da sve bude na svom mestu. :) :)

Pitajte me sta mu je podznak. :) :)

Evo mi muz gore sastavlja novu biro stolicu. U periodu korone smo jedan deo stana pretvorili u office. Samo sam provirila i videla da je on te delove raspodelio cak i u deciju sobu.
Jaoj, kako ce sve rasturiti. :gundjalo: :) :)
I kad mi neko kaze: „Joj, on je devica u horoskopu. Mora da je perfekcionista.“
Jeste, perfektno rastura, krsi i nonsalantno se odnosi prema mojoj zelji da sve bude na svom mestu. :) :)

Pitajte me sta mu je podznak. :) :)
Haos? Džigeran tj. onaj koji jede drugima džigericu? :kiki:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back