Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.037
Ma uživo nije loš. Poznajem gospodina, bona! Džaba, tranvaj me ubioJa nisam tolika picajzla, neke stvari se uživo bolje osete, khm opipaju, da vidiš sa kim imaš posla, pa mu tek onda presudi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma uživo nije loš. Poznajem gospodina, bona! Džaba, tranvaj me ubioJa nisam tolika picajzla, neke stvari se uživo bolje osete, khm opipaju, da vidiš sa kim imaš posla, pa mu tek onda presudi.![]()

Meni jeste turn off ako ne piše normalno i ispravno, ali obično pored tog skontam još nešto što mi se ne dopada pa samo prestanem odgovaratiJa nisam tolika picajzla, neke stvari se uživo bolje osete, khm opipaju, da vidiš sa kim imaš posla, pa mu tek onda presudi.![]()

Možda nije loš ali nije ti ni wow, jer da jeste fokus bi ti bio na tom što dolazi i što ćeš ga vidjetMa uživo nije loš. Poznajem gospodina, bona! Džaba, tranvaj me ubio![]()

Nema na čemu, ja zapamtila Aranđelovdan, izvini
Zoji nam je 21.12. rođ, ali šššš da ne čuje ima dosta vremena!
Bogougodni, k'o i uvek, zar sumnjaš u nas?
Jesi nam ti dobro, mini Reeee, porasla?![]()
Pa ni ona mi se ne dopada ali je volim, ebem joj!Divno se slažete
Ali vidi se da ti se ne dopada. ČovEk. Ne sestra.![]()
Imam samo raževo, osim bijelog, brašna, a obećala sam napraviti crnu maslenicu, neće mi se raževo fino razvijati
Neka savjet?

Da sam pitala koje uz koje piće ide, oborile bi server odgovorimaNašla si koga ćeš da pitaš![]()
Da sam pitala koje uz koje piće ide, oborile bi server odgovorima![]()

Pa rakija će se i piti
Uz tu maslinicu sumnjam da ide išta sem možda neke rakije![]()

Meni jeste turn off ako ne piše normalno i ispravno, ali obično pored tog skontam još nešto što mi se ne dopada pa samo prestanem odgovarati
Ne govorim o tipfelerima, i ja imam prebačaja..![]()

Žbunio sečini mi se ds živi vani, ako je tamo duugoo, možda zbog toga miješa malo
Iako bih se i ja odmah ohladila![]()

Ako Heroj ne zna - niko ne zna.Imam samo raževo, osim bijelog, brašna, a obećala sam napraviti crnu maslenicu, neće mi se raževo fino razvijati
Neka savjet?

Ih, kasno odgovarate, potkuhala sam jufke, razviće se, nego štaAko Heroj ne zna - niko ne zna.![]()
Sa srećom!Spremam se da izađem
![]()
Moj ručak bio bolji, grah od juče
U reduMoj ručak bio bolji, grah od juče![]()