Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.170
Dođe mi da okrenem te kadaa zaspiiš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gse se bre utopila?!Ja se utopila!
Pa dala sam obećanje!Je l zo znsči da pristaješ? E jbg, mođžda smo napormi. Ali je he slađe kad nas je (dragih) člsnova više.
Eto zašto sam retko na temi na kraju dana. Begam dok je vremeDva minusa ima, samo danas![]()

Pirim! HahahahahahahhahahhahahahhahahhahaNišta tu nojevgepka. Piri ljubav i sve će buti ok
Deca cveća zakadnels kojz deceniju. To je moj kult![]()

Jesi секо. Јеси.Pa dala sam obećanje!
Evo je ćirilicaaaaaa!Jesi секо. Јеси.Следећи викенд ислободи.
![]()
Pa ne budi strašljivEto zašto sam retko na temi na kraju dana. Begam dok je vreme![]()

Vidi sePogqsila sam sve

A jes potrajalo! @Tamburiks uslikaj nam flašu! Bez dlaka, molim!Evo je ćirilicaaaaaa!
Ja u kadi, a ti da spavaš,ne meeeeere!Pogqsila sam sve, ako me nema zaspala sam![]()

А јbs. Znsš št sam hteo da kažem i ako je nsneđuštom (mojs krivica).Pirim! Hahahahahahahhahahhahahahhahahhaha![]()
Ovo ga kasnije stiže, vodka je brzodelujućaA jes potrajalo! @Tamburiks uslikaj nam flašu! Bez dlaka, molim!
Znam, znam!А јbs. Znsš št sam hteo da kažem i ako je nsneđuštom (mojs krivica).Priznaj!
Ja u kadi, a ti da spavaš,ne meeeeere!![]()

Širimo je, širimo!А јbs. Znsš št sam hteo da kažem i ako je nsneđuštom (mojs krivica).Priznaj!
Lepo mi, opušća me voda, talasam se ja, talasa voda.Izlazii iz kade, još tu da nam zaapiš![]()
Jbs. PEvo je ćirilicaaaaaa!
Strah me da se ne preopustišLepo mi, opušća me voda, talasam se ja, talasa voda.