Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.038
Nožni prstići najvitniji. Neka magija ne nestaje !Malo se soba okreće, ali neka je dok su ruke tu i još uvek vredno rade!
I nožni prsti rade!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nožni prstići najvitniji. Neka magija ne nestaje !Malo se soba okreće, ali neka je dok su ruke tu i još uvek vredno rade!
I nožni prsti rade!![]()
Tekila limun i so, dajte za moj stoI ja, tad sam imala više kapaciteta nego danas, rakija, tekila, đus votka![]()

Alkoholno! Obećavam!Alkoholno! Morate biti precizni!
Mikro ne računamo.Podrazumeva penis![]()

Jeeeeeeel?Nema ti ni vi muzičkog ukusa, pa bože moj, ne bih vas odbio![]()

Sačuvala sam poruku, da znaš!Alkoholno! Obećavam!
Samo makro samo jako, nemoj tako naooako!Mikro ne računamo.
Mikro kao karakterna osobina.
Šta te briga, stavi i ti sveTačno će me neko na ignor staviti zbog pjesamaa![]()

Kakvi su to tipovi?baš ste dobar policajac tipovi

Za koji deo pitaš?Jeeeeeeel?![]()
Neću, bre, opusti se i uživajTačno će me neko na ignor staviti zbog pjesamaa![]()

Isplaclči seeee, biće ti lakšeMinka kad se napije slušaćete vi meni svi Jašara, oca mi!![]()
Oba!Za koji deo pitaš?![]()
Tripovi pročitah hahahahahKakvi su to tipovi?![]()
I ja obečsvsm! Šta je problem gdi je zapelo? Rešavsmpo do subote!Ti koji ne ispunjavaš dogovore tražiš obećanje? Ali ajd, nek ti bude. Popiću nešto. Obećavam!
Ako ti koji si toliko ljubavnih savjeta davao tamo ne znaš, ja ti stvarno ne mogu pomoćiKakvi su to tipovi?![]()
Ja mislila neko piće egzotično, ponadala seGazirana voda sa ukusom![]()

Nema ti ni vi muzičkog ukusa, pa bože moj, ne bih vas odbio![]()

Isto sam htjela rećia nek ga ti imaš![]()

Ocellćeni on policajca!Ako ti koji si toliko ljubavnih savjeta davao tamo ne znaš, ja ti stvarno ne mogu pomoći![]()
"Oragsnizovala" = " oćete li"Kako ne pratim! Pa jesam organizovala večeras pijanku, jesam prisutna?![]()