Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.738
Ma ko to meni počeo griješiti u pisanju, ma kooo?Vodka, navikao sinti na ruska pića, grejali tw tokom -35!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko to meni počeo griješiti u pisanju, ma kooo?Vodka, navikao sinti na ruska pića, grejali tw tokom -35!
greškica*Nema qtca od ove pijanke kad ja kasnim za vama 0 minuta i bez greškiva.Nešto ne štima.
![]()
Ćudeee volim i ja tebe hahahahahhaMa ko to meni počeo griješiti u pisanju, ma kooo?![]()
Jes ti će mi kažeš
Ajde bre, vodi mi Slavicu u Kumodrag da se ne pati više.
Ženi je !!!
Jesi ''racMirnaaaa saaaaaam
Mleko ne pijem od kad su roditelji prestali da me mlate kao konja zbog toga.
Ni ja. Samo ako idemo na neku svadbu ili krštenjeNi Kanadjani nista ne peglaju![]()

To znamo, ni ja ne pijem od malih nogu, ali me nisu mlatili zbog toga. Što se i vidiMleko ne pijem od kad su roditelji prestali da me mlate kao konja zbog toga.![]()
Žena je pročitah, reko pa normalno, zašto sad moja kara to potvrđuje, jašta nego sam žensko!Jes ti će mi kažeš
Ženi je !!!

Ne pada mi na pametJes ti će mi kažeš
Ženi je !!!
Mleko ne pijem od kad su roditelji prestali da me mlate kao konja zbog toga.![]()

Nevenka te čeka, požuri!Žena je pročitah, reko pa normalno, zašto sad moja kara to potvrđuje, jašta nego sam žensko!
Idem, slećen mu na Kumodragi, drž'te ga fa ne pobegne!![]()
Kažu da tako treba.Sporo piješ!
Na Refku i Čombeta![]()

Aaaa, bolji sam od Lorke! To mi reciiii!Ma ko to meni počeo griješiti u pisanju, ma kooo?![]()
Ko je to?Aaaa, bolji sam od Lorke! To mi reciiii! Pogledajte prilog 1821645
Pre tebe idpravio.greškica*