Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.723
Sad sam na V! Svaki put!Puno bolje, hvala!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam na V! Svaki put!Puno bolje, hvala!

To te kulturnije opija, bićeš polutrijezan i kad popiješ dvije trećineBolja ona vodka.![]()
Onaj seksi obliz daj!![]()
Punokrvni mužjak prizna na licu mjesta!Nisam smeo da ti priznam, ali sad ću, ja znam samo te dve strofe i to je to![]()

*teta Lobica.Stigla, najela se
A kako su mi je fino napravili, bogato, kako volim.
Nego.. u povratku gledam dvije curice kako idu ispred mene, smijulje se, trčkaraju, tanko obučene, vidi se da im nije ni hladno... i tako, onda sam tu ja 15-ak godina starija, natrontala se kao baba.
I skontah da u odnosu na njih i jesam baba.
A stvarno presladak bi trenutak, šteta što kad porastu se vjerovatno i neće sjećat ovog običnog hladnog novembarskog dana kad su bile tako vesele.
kakva čivava?Šta će ti čitava?![]()
Kamo sreće, ali ne da me vrati kući nego odvede u svoju pećinuJesu se zaglavile u mećavi, pa ih neki potencijalni osuđenik spašava i vraća kućama?![]()

Koje to, ovo ili ono?To te kulturnije opija, bićeš polutrijezan i kad popiješ dvije trećine![]()

OvoKoje to, ovo ili ono?![]()

Joj, sve kroz mene struja prođe kad te vidim!!!!! Vrućica uMene od tvoga pogleda i obliza!

Rano je za zaključke te vrste.
Pročitah SrpJesu stigle Pepe i Serp?

Znam po sebi, tj. znam sebe kakva sam kad pijemRano je za zaključku te vrste.I pojeo sam vrata frižidera malopre.
![]()

Nismo videli i ne možemo komentarisati.Znam po sebi, tj. znam sebe kakva sam kad pijem![]()
jedi bez lebaČips i alkohol. Nema se za ljebac danaske.![]()
Isto mi upalo u oči, ali sam se ugrizla za tastaturuDaj molim te, taj tepih ili stazu, šta je već, poravnaj, nije u liniji sa lajsnom parketa![]()