Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.170
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa boljePreporučuješ nam da se ogrnemo dlakavim punokrvnim mužjacima, vrele krvi i toplog pogleda, m ?![]()
PrejakoKad smo kod toga.
Koja je razlika između ljubavi, prave ljubavi i kurčenja?
- pljuvanje, gutanje i grgljanje![]()
Ovu višnju mi je preporučio OnUčiš od najboljih![]()
I hladna voda uz nju, samo klizi niz grlo!

Svakako ne onima koji nemaju dlake tamo gdje bi trebalo da imaju, a imaju tamo gdje ne bi trebalo da imaju (brada, za neupućenePreporučuješ nam da se ogrnemo dlakavim punokrvnim mužjacima, vrele krvi i toplog pogleda, m ?![]()
)Ja vas pamtim i nađem po bespućima interneta i meni dosta.bio si tu i nije bio prolaznik, mada bio je na onim psiho temama pa ga nisi zapazio
Zašto pričaš o nama kao da smo stvarNišta bolje
Ja sam mahom imala krupne momke i baš greju
Nisam znala da može toImaš valjda bar rum za kolače, uturi u čaj![]()

ne mogu da se otvore slike

Zašto meni nije preporučio, a proziva me za šljokanjeOvu višnju mi je preporučio On![]()

Hladno obavezno.Ovu višnju mi je preporučio On
Ali nisam pila vodu uz, samo ohladila liker, preljepost
Sad kad se navučem
Jooj, morala bih da jedem!![]()
Lavor!Ako jaja izlete, ti si prvi krivac!
Drugi je Heroj! Srboljub!![]()
Opet sad do prodavnice, taman da opet vidiš sneeeeg![]()

Pahuljica i ja još nismo došle do tog, sad nam je samo hladnoPa vidiš da se mjere pritisci na temi i sl, to su te godine![]()

Kreni polako opet
Imaš kad do večeras, satnica nije ugovorena
A možda da vidiš da otvoriš nekako one flašice![]()

Ladno si stavila blago do umereno opijanje i Tamburiksa u isti postBojim se da će subota da postane naša mala tradicija blagog do umerenog opijanja.
@Tamburiks nema te, jesi otišao po taj etanol, votku?![]()
Ne treba vam, obucite se kako treba, pa neće biti hladnoPahuljica i ja još nismo došle do tog, sad nam je samo hladno
Znači treba nam čmž pod hitno, i neće nam bit ni to![]()

Lik je šizofreničar, totalno lud. Pretio je bez ikakvog povoda kako će ubiti ovog i onog na roze forumu. Sećam se da se jednom navrzao na mene i Zakija da će da nas zakolje.Ne znam mladog talenta.![]()
Sad sam zbunjena gdje treba, a gdje ne trebaSvakako ne onima koji nemaju dlake tamo gdje bi trebalo da imaju, a imaju tamo gdje ne bi trebalo da imaju (brada, za neupućene)

ne mogu da se otvore slike
vidiš kako te neće

Budibogsnama!Zašto pričaš o nama kao da smo stvar![]()
Ništa uMene nije slučajno.Ladno si stavila blago do umereno opijanje i Tamburiksa u isti post![]()