Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imali neki alkosi u blizini mene i pošto sam im znao tajming, jedne večeri pokupim sve upaljače po kući, iskopam gomilu rupa u snegu, iscrtam pentagrame i sl. gluposti, odvrnem ventile na upaljačima i zapalim.Ako uspijem naći sliku, ogromnu kitu, visine nekih 2 metra, napravili jedne Novogodišnje noći na Vlašiću. Posmatrati sutradan lica turista koji su izašli da prošetaju i uživaju u planinskim ljepotama prvi dan nove godine-neprocjenjivo. Kad su počeli rukama dječici oči zaklanjati![]()
zbog takvih situacija sam ja i batalio da vozim po snegu.Ja pre dve godine umalo da poginem kad ih je iznenadio onaj zadnji sneg. Ništa nije bilo očišćeno i neki debil sa kombijem je išao levom trakom i svima nabacivao sneg na šoferku, jedno 100 metara sam vozio, a da ništa nisam video dok brisači nisu makli nekako taj sneg sa šoferke. Sreća pa niko nije zakočio spred mene, ne bih imao pojma, samo bih se zakucao. A nisam smeo ni ja da prikočim, jer ni ovi iza mene isto ništa nisu videli zbog idiota.
Pa da me pritisne 200 sa 100!sad @Lorelaj92 mora ponovo da sprema jaja i snima kako umače![]()

Imali neki alkosi u blizini mene i pošto sam im znao tajming, jedne večeri pokupim sve upaljače po kući, iskopam gomilu rupa u snegu, iscrtam pentagrame i sl. gluposti, odvrnem ventile na upaljačima i zapalim.Dva dana ih posle nisam viđao. Mislili da gori sneg u vidu mrtvačkih glava i drugih gluposti. Jedan stajao ispred i čekao drugog da prođe.
![]()

ja sam već objavioSaĆete još i snimke umakanja da objavljujete, ovo postaje sve gore i gore![]()

Sad se sjetih, dok sam pričala o ovom našem Indijcu kako sam ispala glupa kad sam htjela pomoći migrantu
Mama zna tu priču, vi ne znate. Dakle ulazim u pekaru a ispred pekare stoji migrant. Lijep ko slika, mlad, lijepo obučen, naslonjen na zid. Uđem kupim sebi šta sam htjela, kupim njemu posebno sendvič, kroasan i pripremim 5 km kovanicu da mu dam. Izađem i stavim mu kesu u ruku i dam onih 5 KM, očekujem da će kao i svaki migrant samo reći: tenkju sister ali ne, lik mi uputi osmijeh i kaže: fala, nisi trebalaja zbunjeni pogled a on nastavlja: ma odavde sam ja, s Vratnika, čekam jarana, hoćemo na kafu bona
Reko daj pet maraka vamo, a to pojedi! Zamalo da ga još i udarim![]()

Je l znaš onaj skeč kad tv ekipa iz Bosne intervjuiše ljude pored puta, migranti koji prolaze, sve na engleskom, i kad ih pita na kraju odakle ste - iz Bosne.Sad se sjetih, dok sam pričala o ovom našem Indijcu kako sam ispala glupa kad sam htjela pomoći migrantu
Mama zna tu priču, vi ne znate. Dakle ulazim u pekaru a ispred pekare stoji migrant. Lijep ko slika, mlad, lijepo obučen, naslonjen na zid. Uđem kupim sebi šta sam htjela, kupim njemu posebno sendvič, kroasan i pripremim 5 km kovanicu da mu dam. Izađem i stavim mu kesu u ruku i dam onih 5 KM, očekujem da će kao i svaki migrant samo reći: tenkju sister ali ne, lik mi uputi osmijeh i kaže: fala, nisi trebalaja zbunjeni pogled a on nastavlja: ma odavde sam ja, s Vratnika, čekam jarana, hoćemo na kafu bona
Možda imam nešto u arhivi toga tipaSledeći put slikam dva jaja i kobaju dugu, a tanku!

Mogu ja opet da ispržim, da snimim i posle bih mogla samo da ih bacim.ja sam već objavio![]()
Pa eto, mogu se tješit da bih trčala i ja da imam opremu za trčanje po ovakvom vremenu, ali nemam pa ne mogu, mnogo sam žalosnaŠto bi rekli ovi moji fantomi - Nema lošeg vremena, ima samo loše opreme![]()

Boga mi, ja bih mu i kroasan otela!Sad se sjetih, dok sam pričala o ovom našem Indijcu kako sam ispala glupa kad sam htjela pomoći migrantu
Pa što ne trčiš u šumi, parku, tako negdje ?Ja sam danas preskočio, ne jer je hladno nego me smara magla, nije mi zadovoljstvo da ne vidim ništa i da se borim da vidim ispred sebe i ne pokupe me kola.

Vadi ga!Možda imam nešto u arhivi toga tipa![]()
Herojko već kačio, djelovao stimulativno na LoSaĆete još i snimke umakanja da objavljujete, ovo postaje sve gore i gore![]()

Stil udara se nogama po gluteusuPa što ne trčiš u šumi, parku, tako negdje ?
Tu bi tek mogao da upadneš u neki jarak svojim stilom trčanja![]()

Sad bih i jaBoga mi, ja bih mu i kroasan otela!
Svi ovde moji znaju koliko volim kroasane, uz kafu posebno
Nisam ih odavno jela, baš sam lepo zaboravila na njih, ti me podseti.![]()

HahahahahahhaJe l znaš onaj skeč kad tv ekipa iz Bosne intervjuiše ljude pored puta, migranti koji prolaze, sve na engleskom, i kad ih pisa na kraju odakle ste - iz Bosne.![]()
Proganjala me od jutros ta njegova jaja, kako su lepo curela, a ja volim rovito i aj.Herojko već kačio, djelovao stimulativno na Lo
Btw, nešto jaja na oko najmanje pravim, ne znam zašto![]()
Joj, ima da kupim zaleđene u ponedeljak, pa ispečeš kodKuće i jedeš ih vrele direkt iz rerneSad bih i ja![]()