Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.403
Ukradem ti jedno, to rovito!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukradem ti jedno, to rovito!![]()
Po stopalimaZato sam ja štucala sinoć!
Kako znate da smo slatki, niste nas okusili.![]()
Jedno k'o nijedno aj, aj, nećeš ni primetiti da ti jednog nema.
Prvo si napisao da na Lobicu zaboravim i kad šljokam i kad ne šljokam, a sad da smo ih pominjali...usaglasi pričuSve smo vas istračarili btw.
Neki zaključak je - a ok ste i slatki, kakvi ste, takvi ste, naši ste![]()

Pa ti zaboravila, ja sam se setio i podsećao tePrvo si napisao da na Lobicu zaboravim i kad šljokam i kad ne šljokam, a sad da smo ih pominjali...usaglasi priču![]()
On je jeo cokosendvic.Uzme tablu vokolade, prepolovi je, i izmedju namaze eurokrem i tako jede.Ja toliko jaja pojedem mjesečno
Nije ti to zdravo, znaš?
bolje od hot dopa nego od hot dogaBtw, nema Lobice, kobalirala od hot dopa![]()

Dama je malo više popila!
![]()
![]()

Zamisli ako je pozove na hot dog posle tih silnih noćnih dopovabolje od hot dopa nego od hot doga![]()

Ne može u letnjim haljinicama na -8!A znala sam da ćeš pomisliti tako nešto.
Joj, skočanjila se dok sam otišla do prodavnice, a tek kad sam se vraćala, požurila što brže da stignem, natovarila se kao magare i preznojila a minusčina udara po čelu.![]()
Snimanje.od sad? ja sam mislio da se uvek tako radi...ništa slađe kad ga umoćiš u posoljeno žumance
na hleb mislim
Ne pravi se ludŠto baš žumance?![]()
Sve mi propuhnulo kroz najlonke, do kosti zima stigla.Ne može u letnjim haljinicama na -8!Mislim, može, al' se skočanjiš.
![]()

Ko lepše umače.Sutra jaja za doručak svi i snimamo kako umačemo![]()
Šta je hot dogZamisli ako je pozove na hot dog posle tih silnih noćnih dopova![]()
I bez kape! A sinusi! Ja ne smem da pomislim.Sve mi propuhnulo kroz najlonke, do kosti zima stigla.![]()
Znači užas!! Prvo što nemaš svoje koke i jedeš jaja nekih tamo poluludih koka jaje, jedeš svježe žumance. Jedina dobra stvar je što nećeš ni stići dobiti povišen holesterol, ubiće te salmonelaOvo svi moramo raditi od sad.![]()
De ne lomite koplja preko mojih postova, matere ti. Ja o drugima sama formiram mišljenje ne treba mi pomoć drugih.On je jeo cokosendvic.Uzme tablu vokolade, prepolovi je, i izmedju namaze eurokrem i tako jede.