mark990
Zainteresovan član
- Poruka
- 262
Plavušo, crna ti dušaaaUvijek može da te ne dira jednom opcijom :ignorsmajlić:
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plavušo, crna ti dušaaaUvijek može da te ne dira jednom opcijom :ignorsmajlić:
![]()

Apsolutno ništa loše nisi napisala.Baš se malopre preispitujem gde sam pogrešila.
Što me tako napada, šta sam to iritantno napisala?
Hvala što tako misliš o meni.![]()
Svi mi tražimo logiku kad nas napadnu bez razlogaApsolutno ništa loše nisi napisala.
Dapače, odlično si rekla. Nemaš se zbog čega gristi.![]()
Vidi ga, pjeva ovdje umjesto da rješava one tamo ljubavne probleme.Plavušo, crna ti dušaaa![]()

E ovog mi je žao, obično se pristojnija osoba pita u čemu je pogriješila najčešće bespotrebno.Baš se malopre preispitujem gde sam pogrešila.

Znam. I često zanemarimo da se pojedinci jednostavno hrane time i da nije do nas.Svi mi tražimo logiku kad nas napadnu bez razloga
Nema logike
Agresija sama po sebi
Nije da nijePlavušo, crna ti dušaaa![]()

I meni to bude tužno. Zbog čega bi se ona preispitivala, a rekla sasvim pozitivan komentar i to osoban primjer, ni u koga nije dirala.E ovog mi je žao, obično se pristojnija osoba pita u čemu je pogriješila najčešće bespotrebno.
Ko je raspoložen da se nakači, ni ne treba mu real povod. Treba mu da se isprazni. A toga je internet prepun.
Hoću reć, ne preispituj se, ispričaj pužu pa se ismijte zajedno.![]()
Oduvek smo kasnili za razvijenim svetom.Kod mene trenutno -1, ići će noćas do -10.
A maksimalna za sutra mi nula, opaaaa batooo, nisam u minusu, možda dostignem nulu!
E ovog mi je žao, obično se pristojnija osoba pita u čemu je pogriješila najčešće bespotrebno.
Ko je raspoložen da se nakači, ni ne treba mu real povod. Treba mu da se isprazni. A toga je internet prepun.
Hoću reć, ne preispituj se, ispričaj pužu pa se ismijte zajedno.![]()

Ju vidi stvarno!A znate li šta je najveća ironija?
Što smo svoju avanturu započeli na njenoj temi
https://forum.krstarica.com/threads...ana-noci-bez-sna.1018344/page-6#post-51221370
@Heroj.Ulice je kriv
kad smo joj okupirali temu, pa se iščuđavala ko smo, a kad smo otišli da pravimo našu temu, ona nas pita a gde ćete sad. Hahahahhahahaha
Probudili smo sv. Iliju gromovnika svojom bogougodnošću!Još i grmi.![]()
Ne tagujte me u takvim temama, 'oću konkretne ljubavne probleme da rešavamOva koju upravo komentiramo, kao stvorena za tebe.
Idi objasni onim svađalicama tamo kako u braku puno stvari mogu riješiti i mirnim putem.![]()

Pa to su onda frustracije jer ste ju napustili?A znate li šta je najveća ironija?
Što smo svoju avanturu započeli na njenoj temi
https://forum.krstarica.com/threads...ana-noci-bez-sna.1018344/page-6#post-51221370
@Heroj.Ulice je kriv
kad smo joj okupirali temu, pa se iščuđavala ko smo, a kad smo otišli da pravimo našu temu, ona nas pita a gde ćete sad. Hahahahhahahaha
A kad smo upali, pa aj da budemo fini dok nam ne odobre temu hahahhaha da budemo normalni, Heroj nas stalno smiriv'o.Ju vidi stvarno!
Tačno se sećam da se toga ne sećam![]()
Još zanovjetašNe tagujte me u takvim temama, 'oću konkretne ljubavne probleme da rešavam![]()

MjokPa to su onda frustracije jer ste ju napustili?![]()
U ova vremena kad jedva da nalaziš klijente, ti još biraš?Ne tagujte me u takvim temama, 'oću konkretne ljubavne probleme da rešavam![]()