Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jes me opalio posred čela vrbopucni petak
Inače nisam ovakva.![]()
dojkicaZnaš kako lijepo pada sad, ne planiram se pomjeriti od prozora

I ovdje upravo počinje.Ciao, ciao!
Mi smo vec dosli u vikendicu, pa se spustili u selce da kupimo suncokret i kuglice za hranjenje pticica. Poslednjih godina smo napravili bar 15 kucica - hranilica, a i onih gde mogu da imaju male bebe.
Pogledajte prilog 1820889
Pogledajte prilog 1820890
Pogledajte prilog 1820891
Znaš kako lijepo pada sad, ne planiram se pomjeriti od prozora![]()
Samo neka ostane tamo kod vasZnaš kako lijepo pada sad, ne planiram se pomjeriti od prozora![]()
Ništa lepše od snega u Beogradu!Takva je i moja sestra. Kao macka, ne podnosi zimu.A mene kao da je eskim pravio.
![]()

Ciao, ciao!
Mi smo vec dosli u vikendicu, pa se spustili u selce da kupimo suncokret i kuglice za hranjenje pticica. Poslednjih godina smo napravili bar 15 kucica - hranilica, a i onih gde mogu da imaju male bebe.
Pogledajte prilog 1820889
Pogledajte prilog 1820890
Pogledajte prilog 1820891

A kad se stvore one ledene džombe ispod bljuzgavice!Kakva zimska idila, kao sa razglednice
Ja volim kad padne onaj prvi sneg, radujem se kao malo dete.
Ali ne volim kada potraje pa se pretvori u bljuzgavicu.
Tako je to kod nas ovde. Brzo se pretvori u bljuzgavicu pa to više ni na šta ne liči.
P.S. hvala što si me odbranila na onoj drugoj temi![]()
Ispod ne znaš šta je. Samo gaziš pa šta ti Bog daA kad se stvore one ledene džombe ispod bljuzgavice!
Pepo, ne naginji se kroz prozorZnaš kako lijepo pada sad, ne planiram se pomjeriti od prozora![]()

Ispod ne znaš šta je. Samo gaziš pa šta ti Bog da![]()
Htela sam zelenka, ali znam da ga ne voliš.Ništa lepše od snega u Beogradu!
Malko samo stane saobraćaj,i privatni i javni!
Svake godine ljude usreći stotine preloma, ima dana kad je Urgentni krcat
A čarobne ledenice takođe padajući bar jednu osobu usreće ili čak ubiju
Divni smog se pomeša sa divnim snegom pa se dobije jedna umirujuća prljavo siva boja
Mnoge ulice su potpuno neprohodne, ma šta će nam!
A dečica kad krenu da te gađaju grudvama, milina jedna