Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.034
Ju naopako. Nisam to znala, gde sam ja živela sve ove godine?!Pisao na nekim temama pa brisale i banovali ga
Večito neobaveštena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ju naopako. Nisam to znala, gde sam ja živela sve ove godine?!Pisao na nekim temama pa brisale i banovali ga

Nisu ga banovale, obrisao se sam.Pisao na nekim temama pa brisale i banovali ga
JaJel se ko sa aleksandre sjeca maradonna12?
Nisi se kretala po onim temama za muvanjeJu naopako. Nisam to znala, gde sam ja živela sve ove godine?!
Večito neobaveštena![]()
Pa ovakvi komentari su mu bili zaštitni znak.Ju naopako. Nisam to znala, gde sam ja živela sve ove godine?!
Večito neobaveštena![]()
NeNisi se kretala po onim temama za muvanje
Postojale su teme za muvanje?Nisi se kretala po onim temama za muvanje
Obrisao se, pa se posle reinkarnirao, a dalje nisam u tokuPisao na nekim temama pa brisale i banovali ga

Ne pravi se mala juca, i ti si tamo učestvovao, nemoj ti opet vadi arhivuPostojale su teme za muvanje?![]()
Ne vadi ga.Ne pravi se mala juca, i ti si tamo učestvovao, nemoj ti opet vadi arhivu
Koje su to?Ne pravi se mala juca, i ti si tamo učestvovao, nemoj ti opet vadi arhivu
One "nisam imao devojku/dečka" ili "gde upoznati normalnog dečka/devojku" i slKoje su to?Daj.
![]()
One "nisam imao devojku/dečka" ili "gde upoznati normalnog dečka/devojku" i sl
Pa za muvanje samo, nisu za smuvavanje
E te su za muvanje koliko i kutak za samce ili onaj za usedelice.Kako su za muvanje kad se na njima niko nikad nije smuvao...
![]()
Skoro sve što su pisale na kutku za samceKoga si ti udomio?
Setih se Electric Blue.![]()
Tirionka, pa onda sestra od lady godive zabiravih nick, bilo ih je jošNe sećam se više ni jednog slučaja.![]()
Ne znam ni jednu.Tirionka, pa onda sestra od lady godive zabiravih nick, bilo ih je još