pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JutricDobro jutro!
Nista nisam spavala, zaspim ok, no oko tri buljajem i gotovo. Cak su macke cutale i spavale. Vcrs telefon dalje od mene. Napravi mi se navika, pa posle bauljaj.
Parola za ovo jutro, bolje magla u ruci, nego magla u glavi.
Dakle magla. Odmaglimo negde.
probaj ovoNista nisam spavala, zaspim ok, no oko tri buljajem i gotovo
Ovdje pljusak od ranog jutraOvde rano jutros bila kišica. Sada ne pada ali sve miriše na posle podnevnu susnežicu.

Ne znam kad si bila, ali mislim da je prije nekoliko godina potpuno nova i moderna bolnica izgradjena. Sjecam se one stare zgrade, lose je izglsdala, sad valjda skroz drugacijs izglsda.Da, sve osim bolnice je dosta izgrađeno. Ne znam u kakvom je stanju sad ali kad sam išla u posjetu prijateljici bila sam u šoku. Užasni uslovi.
Zapali ovo.Dobro jutro!
Nista nisam spavala, zaspim ok, no oko tri buljajem i gotovo. Cak su macke cutale i spavale. Vcrs telefon dalje od mene. Napravi mi se navika, pa posle bauljaj.
Parola za ovo jutro, bolje magla u ruci, nego magla u glavi.
Dakle magla. Odmaglimo negde.
Prvo sam mislio da je neki komentar u Ljušinom stilu, kad ono glavom i bradom i čovek i komentar.Dobro jutro. Naleteh na Instagramu na Ljušu, predzadnji komentar pročitajte, umirem![]()
![]()
@Heroj.Ulice
@Lorelaj92
@Tamburiks
On je.Prvo sam mislio da je neki komentar u Ljušinom stilu, kad ono glavom i bradom i čovek i komentar.![]()

Ima i visinu, time će pre da ih namamiima i on mačku. To da namami žeMske![]()

Joj kad je on to pisao po analu a one tamo padale u nesvest od njegaDobro jutro. Naleteh na Instagramu na Ljušu!
Predzadnji komentar pročitajte, ja umirem![]()
![]()
@Heroj.Ulice
@Lorelaj92
@Tamburiks
Ne znam, meni nikad nije pisao, hvala BoguJoj kad je on to pisao po analu a one tamo padale u nesvest od njega![]()
Kad čovek okači svoju sliku 50x na aleksandri, onda bude.Kako je svet mali. Mislim, internet![]()
Pisao na nekim temama pa brisale i banovali gaNe znam, meni nikad nije pisao, hvala Bogu![]()
@Pepeljuginazlapolusestra gledaj seriju (behind her eyes) dobro ispade na kraju.