Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.731
Što bi rekla @Serpenti, čeličiš se.![]()

Na fakultetu sam učestvovala na takmičenjima iz Besedništva, upravo boreći se protiv treme i introvertnosti.
Borba protiv treme i dalje traje
, a protiv prirode se ni ne borim više 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bi rekla @Serpenti, čeličiš se.![]()

, a protiv prirode se ni ne borim više 
a ti si mislila na jednu gajbu... to je već bolje

RazumemSladak je i postuje fan bazu, svuda je, nema sa kim se nije fotkao i caskao. Takodje nas je poreklom. I voli da ga promovisu slatke devojke, ipak je marketing mag. Nije se o tome radilo, samo malo caskanje. I naravno niko ne zna koliko ona ima godina. E sad ipak....
Baš se i ja pitam, kako se to bori protiv introvertnosti?
Na fakultetu sam učestvovala na takmičenjima iz Besedništva, upravo boreći se protiv treme i introvertnosti.
Borba protiv treme i dalje traje, a protiv prirode se ni ne borim više
![]()
Teškoe, tugitzaBukv
A primorana sam da radim sve suprotno mojoj prirodi...držim predavanja, prezentacije, konferencije, koordiniram sa ljudima...svuda ljudi...velika količina ljudi![]()
Zašto se boriti protiv toga?Baš se i ja pitam, kako se to bori protiv introvertnosti?![]()
Pa to i kažem. Postoje stvari protiv koji se borimo, a postoje i one koje jednostavno moramo prihvatiti da su takve.Zašto se boriti protiv toga?
Nisi, promeni posao.primorana sam da radim
Razgovaraj sa ćerkom, pregledaj njihovu prepisku....Nego kad smo kod dekica sta kaze Heroj, da li mi je dete u opasnosti za onu prepisku sa cikicom od eksplicitnih spotova. ozb pitam. On deluje ko narodna bakica, ali nije mi jasno.
Moja cerka zna pricu da sam ja bila ono dete koje gleda sa strane i koje bukv umesto da se spontano ukljuci nema tu zicu, nego sto misli provrti. Njoj je to cudna prica, ne moze da poveze sa mnom. I dala mi je jedan ugao koji nisam oko toga imala. Rekla je da si ti imala zdravu sredinu, oni bi tebe spontano ukljucili. Rekla je ekstroverti rade to. I tako zdrav kolektiv ima prirodnu ravnotezu i niko nije sa strane.Baš se i ja pitam, kako se to bori protiv introvertnosti?
Zašto se i ekstroverti malo ne potrude shvatiti da ima i takvih.
Sviđa mi se kako ti kćer razmišlja.Moja cerka zna pricu da sam ja bila ono dete koje gleda sa strane i koje bukv umesto da se spontano ukljuci nema tu zicu, nego sto misli provrti. Njoj je to cudna prica, ne moze da poveze sa mnom. I dala mi je jedan ugao koji nisam oko toga imala. Rekla je da si ti imala zdravu sredinu, oni bi tebe spontano ukljucili. Rekla je ekstroverti rade to. I tako zdrav kolektiv ima prirodnu ravnotezu i niko nije sa strane.
Ja sam tu samo cula kako mi skripe tockici u mozgu.
Istina je vrv na obe strane.
Dekica koji je radio neke rezije, marketing i takve stvari. Ma zna ona sve. Ali naravno da joj je super. Ja evo ne mogu da procenim, ali tu sam. Prepiska je ok, ali brt kako je nadje.Razgovaraj sa ćerkom, pregledaj njihovu prepisku....
To neki član nekog benda?
Ja i dan danas u fazonu,Sviđa mi se kako ti kćer razmišlja.Da, istina može biti negdje između.
Kao mala, i ja sam bila promatrač, tako mi pričaju, samo ozbiljno gledala i teško su me mogli nasmijati.
Brat se osmjehivao čim ga pogledaju. Ne znam što sa mnom nije bilo u redu.![]()
Ko te nagovara, društvo ili kolege?Krenulo ubeđivanje da idem na proslavu ng
Kažem ne slavim, ne zanima me, nikad nisam išao
Kažu pa dođeš zbog ljudi

KolegeKo te nagovara, društvo ili kolege?![]()
Koleze. A on uziva da ih odbije, mmm.Ko te nagovara, društvo ili kolege?![]()
Hahaha, znam kako ti je, imam iste takve momente.
I meni to bilo sumljivo.Dekica koji je radio neke rezije, marketing i takve stvari. Ma zna ona sve. Ali naravno da joj je super. Ja evo ne mogu da procenim, ali tu sam. Prepiska je ok, ali brt kako je nadje.
Mi smo ga i sreli, bas slucajno se okrenula u mimoilazenju sa rekom ljudi na prelasku ulice posle koncerta. A pratila je sve zivo i rekla mi da je dosao u Bg, ja sam u tom momentu bila wtf ko bre i koga briga. Medjutim kako se okrenula i rekla ime to je bilo apsolutno neverovatna slucajnost. I covek je odmah ostavio prijatelje da cekaju, poljubio je u kosu sa postovanjem, slikao se. Nema sta da kazem, svaka mu cast. Klincima je to svet.
Ali ona nema tu sliku na profilu, on to nema sanse da poveze. Znaci bukv pretrazuje ko ga prati i taj deo mi je ipak tesko da zamislim.
. A ono odaaabij ubivam vajb. Ili prosto nisam ni gledala u ljude, mogo da prodje ko oce, da ne provalim ni dal me gleda, ni da li postoji.
Novu godinu nikad nisam hteo da slavim u organizaciji firme, jer ne želim da gubim vreme. Ranije se dešavalo da me neke kolege pitaju da li idem, a poneko je i predlagao, ali sam ostao pri tome da me to ne zanima.Kolege