Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sladak je i postuje fan bazu, svuda je, nema sa kim se nije fotkao i caskao. Takodje nas je poreklom. I voli da ga promovisu slatke devojke, ipak je marketing mag. Nije se o tome radilo, samo malo caskanje. I naravno niko ne zna koliko ona ima godina. E sad ipak....
Razumem
taj marketing je cudo
ali ako je poznat i svi ga prate to je ekstra
jer nema mogucnost da bude freak
dobro je to...

:sad2:

Na fakultetu sam učestvovala na takmičenjima iz Besedništva, upravo boreći se protiv treme i introvertnosti.
Borba protiv treme i dalje traje :zaljubljena:, a protiv prirode se ni ne borim više :zaljubljena:
Baš se i ja pitam, kako se to bori protiv introvertnosti? 🤔
Zašto se i ekstroverti malo ne potrude shvatiti da ima i takvih.

Baš se i ja pitam, kako se to bori protiv introvertnosti? 🤔
Zašto se i ekstroverti malo ne potrude shvatiti da ima i takvih.
Moja cerka zna pricu da sam ja bila ono dete koje gleda sa strane i koje bukv umesto da se spontano ukljuci nema tu zicu, nego sto misli provrti. Njoj je to cudna prica, ne moze da poveze sa mnom. I dala mi je jedan ugao koji nisam oko toga imala. Rekla je da si ti imala zdravu sredinu, oni bi tebe spontano ukljucili. Rekla je ekstroverti rade to. I tako zdrav kolektiv ima prirodnu ravnotezu i niko nije sa strane.
Ja sam tu samo cula kako mi skripe tockici u mozgu.
Istina je vrv na obe strane.

Moja cerka zna pricu da sam ja bila ono dete koje gleda sa strane i koje bukv umesto da se spontano ukljuci nema tu zicu, nego sto misli provrti. Njoj je to cudna prica, ne moze da poveze sa mnom. I dala mi je jedan ugao koji nisam oko toga imala. Rekla je da si ti imala zdravu sredinu, oni bi tebe spontano ukljucili. Rekla je ekstroverti rade to. I tako zdrav kolektiv ima prirodnu ravnotezu i niko nije sa strane.
Ja sam tu samo cula kako mi skripe tockici u mozgu.
Istina je vrv na obe strane.
Sviđa mi se kako ti kćer razmišlja. 💞 Da, istina može biti negdje između.
Kao mala, i ja sam bila promatrač, tako mi pričaju, samo ozbiljno gledala i teško su me mogli nasmijati.
Brat se osmjehivao čim ga pogledaju. Ne znam što sa mnom nije bilo u redu. 🤷‍♀️

Razgovaraj sa ćerkom, pregledaj njihovu prepisku....
To neki član nekog benda?
Dekica koji je radio neke rezije, marketing i takve stvari. Ma zna ona sve. Ali naravno da joj je super. Ja evo ne mogu da procenim, ali tu sam. Prepiska je ok, ali brt kako je nadje.
Mi smo ga i sreli, bas slucajno se okrenula u mimoilazenju sa rekom ljudi na prelasku ulice posle koncerta. A pratila je sve zivo i rekla mi da je dosao u Bg, ja sam u tom momentu bila wtf ko bre i koga briga. Medjutim kako se okrenula i rekla ime to je bilo apsolutno neverovatna slucajnost. I covek je odmah ostavio prijatelje da cekaju, poljubio je u kosu sa postovanjem, slikao se. Nema sta da kazem, svaka mu cast. Klincima je to svet.
Ali ona nema tu sliku na profilu, on to nema sanse da poveze. Znaci bukv pretrazuje ko ga prati i taj deo mi je ipak tesko da zamislim.

Sviđa mi se kako ti kćer razmišlja. 💞 Da, istina može biti negdje između.
Kao mala, i ja sam bila promatrač, tako mi pričaju, samo ozbiljno gledala i teško su me mogli nasmijati.
Brat se osmjehivao čim ga pogledaju. Ne znam što sa mnom nije bilo u redu. 🤷‍♀️
Ja i dan danas u fazonu,

ceca-raznatovic.gif

🤣🤣🤣

Dekica koji je radio neke rezije, marketing i takve stvari. Ma zna ona sve. Ali naravno da joj je super. Ja evo ne mogu da procenim, ali tu sam. Prepiska je ok, ali brt kako je nadje.
Mi smo ga i sreli, bas slucajno se okrenula u mimoilazenju sa rekom ljudi na prelasku ulice posle koncerta. A pratila je sve zivo i rekla mi da je dosao u Bg, ja sam u tom momentu bila wtf ko bre i koga briga. Medjutim kako se okrenula i rekla ime to je bilo apsolutno neverovatna slucajnost. I covek je odmah ostavio prijatelje da cekaju, poljubio je u kosu sa postovanjem, slikao se. Nema sta da kazem, svaka mu cast. Klincima je to svet.
Ali ona nema tu sliku na profilu, on to nema sanse da poveze. Znaci bukv pretrazuje ko ga prati i taj deo mi je ipak tesko da zamislim.
I meni to bilo sumljivo.
Posebno što je ona baš mlada.

Neka ona, tj ti, malo više pripazi.

Da li tvoju ćerku interesuje marketing, režija i to čime se taj čovek bavi?

Ja sam bila takva. Pa onda neko da se pita sto mi ne prilaze. A ono odaaabij ubivam vajb. Ili prosto nisam ni gledala u ljude, mogo da prodje ko oce, da ne provalim ni dal me gleda, ni da li postoji. Drugarice su mi govorile kad me neko buljaje, ja wtf ko, sta, gde.

E sad sam random propricala. Ili prolupala. Ono bakica u busu mi pomogne da skinem ranac i dirne me sto je primetila. I ispadne da joj je samo ta ruka upotrebljiva i da drugu rehabilituje i za tri stanice mi isprica ceo zdravstveno birokratsko egzodus i rastanemo se ko rodjene haha.

. A ono odaaabij ubivam vajb. Ili prosto nisam ni gledala u ljude, mogo da prodje ko oce, da ne provalim ni dal me gleda, ni da li postoji.

Tako ja Đovaka na Adi nisam video, vozim bajs, neki lik prolazi poed mene smeje se, ja rekoh ko je ova budala, kad odjednom stampedo iz kafića i plaža svi poskakše rekoh šta je sad u pm, posle čujem Novače, novače
Šupi*kumatrinu, samo krenuo brže da vrtim pedale što pre da se sklonim

Novu godinu nikad nisam hteo da slavim u organizaciji firme, jer ne želim da gubim vreme. Ranije se dešavalo da me neke kolege pitaju da li idem, a poneko je i predlagao, ali sam ostao pri tome da me to ne zanima.
Novu godinu uglavnom slavim kod kuće sa društvom :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back