- Poruka
- 94.691
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kečapu imaš više šećera nego u koka koliJedan deo života jeo sam pirinač bez ičeg, samo kečap preko, heljdu bez ičeg, samo kečap preko, pire krompir sa kečapom, klot krompir čorbu sa kečapom...I nije bilo visokog pritiska ni loše hrane. Sve dok ima kečapa.
![]()
On kao Nikola Simić u filmu Laf u srcu kad se opterećen spermatozoidima opija i samo ponavlja spermatozoiiiiidiiiii, tako i Snowko samo ide i viče zeke, oke, cmoke, kike i sarme.Snowko gde smo mi trenutno?![]()

Ne može. Moraš da deliš te SAJ-evce sa ostalim ženama.I da se ne budim!
![]()
![]()
.gif)
Dobiću na sve poremećaje još i rascep ličnostiSada, kod lelemuda![]()
Obni je, nije Minka.U kečapu imaš više šećera nego u koka koli
On kao Nikola Simić u filmu Laf u srcu kad se opterećen spermatozoidima opija i samo ponavlja spermatozoiiiiidiiiii, tako i Snowko samo ide i viče zeke, oke, cmoke, kike i sarme.![]()

Može!! Taman da ne mislim šta ću sutra ručatiDođi da ti je dadnem, spremila ja više , da sutra ne moram ništa kuvati!
Ljubi kara karu!![]()

Meni izgleda ko da se neko posro,pa mu se zgadilo pa se dodatno i ispovraćaoPogledaj bolje sta je ispalo iz serpe![]()
It is I Leclerc!Obni je, nije Minka.![]()
Pogledaj bolje sta je ispalo iz serpe![]()
Ni hvala da mi kažeš.Može!! Taman da ne mislim šta ću sutra ručatii taman da petak ne moram na posao, trovanje reći ću
![]()
.gif)

Ti bi jeo splačinu sa patosa!?!?!?!?!Nisi ti gladna, ti si besna![]()
Evo Snowko će da "počisti"
Ti bi jeo splačinu sa patosa!?!?!?!?!
Mogu misliti kakav je vicNe znas vic kada zena kupuje psa od Kineza.
Ali ne bih jeo.
Voli dlake!Ti bi jeo splačinu sa patosa!?!?!?!?!

A ti si stalno gladan.
Nisam besna, ja sam baš miroljubivo malo stvorenje, pitomo skoro pa kao ona čivava od Lobice @Serpenti![]()
Da su samo dlake....Voli dlake!

Joj i ružne su do zla bogaCivave su zlo u ZIP formatu.