Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.741
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piiioij tuko piiiiij!Hoću i ja mene još ali jednog mspravili.![]()
Pa da ispije gutljaj i krvavo se nasmije?Ajde, skupi muda, razbij taj vrh flaše nad kadom i sipaj sve što krene da curi u drugu flašu ili čaše![]()
![]()
Idi kupi drugu
Ja kakva sam luda prvog prolaznika boh pitala da otvori
Noke da nisam to radila![]()

vam* pričao* mrzim Srbiju*Jesam vađ ptičso ksko sam dobio 2 iz nekoliko predmeta jer sam lrpo piso sastave iz maternjeg nam. E mrzim stbiju. Slu bsš baš.

Nisu je lijepo osmislili![]()
Želim ga jaoo sunce li mu žarko!Sad kad se pojavi @Heroj.Ulice![]()

Pa da ispije gutljaj i krvavo se nasmije?
@Pepeljuginazlapolusestra, naći ćemo već neko rješenje. Ne radi ovo.![]()

U jbt.... koliko grešaka. Sutra će mi na nos ovo nabiti.
Jesam vađ ptičso ksko sam dobio 2 iz nekoliko predmeta jer sam lrpo piso sastave iz maternjeg nam. E mrzim stbiju. Slu bsš baš.
Ovu ću sačuvatiU jbt.... koliko grešaka. Sutra će mi na nos ovo nabiti.nego ja nemsm više alkohola. Ko je najbliži zapadnoj Drbiji?
A i bili me kad je sve ovo anonimno.
ja sam ja.ш
![]()

2podeljeno sa 4 beše, 0.5 to ni jedinica nijeJesam vađ ptičso ksko sam dobio 2 iz nekoliko predmeta jer sam lrpo piso sastave iz maternjeg nam. E mrzim stbiju. Slu bsš baš.
Opet si se prebacio na ćirilicuНемаасс. Толико о мом менсџмрту.![]()
o je želja!Meni je vrhunac želje za pićem bilo kad nisam imala otvarač za vino, a kupila neko s pampurom.. toliko sam se namučila da ga otvorim, i na kraju uspjela sa četkicom za zube.![]()
Ćuti nisi ni ti sjajna hahahahhahaS
mejem se na glas vrištim![]()