Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.778
Nisam humanitarka.Društvu. Društvougodno.![]()
Ako postoji ta riječ, nešto mi je sad čudna
Ja sam već počela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam humanitarka.Društvu. Društvougodno.![]()
-kako nam je lijepo, kako se lijepo družimoOstaniiii da ti kažem nesto jooooš!![]()

Neka, ne trebaZauzet sam nešto ali vam rešim to

Vidiš kako se samo kratko javio, ne dam mu! Duže! Diže mu se tad. Pritisak.-kako nam je lijepo, kako se lijepo družimo
-molim te, odveži me
Dobro je nama ovako, fino se družimo sa našim demonima!Neka, ne treba![]()

Da nisam držao onu riblju čorbu u ustima non stop - mogli su.Duvali su ti znači.
Šta si počela?Nisam humanitarka.
Ja sam već počela![]()
Preuzeta iz nemačkog, a znači - "kud svi mi tu i mala Serpenti".Nisam humanitarka.
Ja sam već počela![]()
Juju.ove pive sve manje i manje.....sigurno varaju kad pune
Trebao si ti u njih puhnuti, pa kao slučajno, da smrde na ribu za vek i vjekova, da ih mačke jureDa nisam držao onu riblju čorbu u ustima non stop - mogli su.![]()

Pa da probam sangrijuŠta si počela?![]()

Kao klinjo sam to probao sa ustima punim mleka za punim stolom. Ugazili me od batina.Trebao si ti u njih puhnuti, pa kao slučajno, da smrde na ribu za vek i vjekova, da ih mačke jure![]()
Gle ovo, ja umrla od smeha, rođak:Preuzeta iz nemačkog, a znači - "kud svi mi tu i mala Serpenti".![]()
Sad si veliki, ne mogu ti ništa, a i imaš duže noge sad nego tad.Kao klinjo sam to probao sa ustima punim mleka za punim stolom. Ugazili me od batina.Ne bih ponovo.
![]()

Aj i ja višnju ondaK! Jednu! Dve!Pa da probam sangriju![]()

Srecna slava i od mene!Hvala svima za čestitke za svu, bakina je slava, a ja sa 1000+km daleko. Hvala puno svakako
Mi slavimo 20. januara, samo u krugu porodice ručak.
Lako je to reći iz Nemačke.Sad si veliki, ne mogu ti ništa, a i imaš duže noge sad nego tad.![]()
To miševi unutra kad se osuše i razgrade, ostane prazan prostor.ove pive sve manje i manje.....sigurno varaju kad pune
JaoSamo bledunjavu sam i probala.

Lo bona, šta je ovo u ustima držo??Da nisam držao onu riblju čorbu u ustima non stop - mogli su.![]()