Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.214
I mene će da voli, ali da mi zapamti za sutradan!Ok, sutra ćeš znati, sutra mijenjaš nick, na sve si spreman pijan![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene će da voli, ali da mi zapamti za sutradan!Ok, sutra ćeš znati, sutra mijenjaš nick, na sve si spreman pijan![]()
Nisam došao, u prolazu samKo nama to došaooooooo, ooooo, izvol'te u salonyyyyy moj Srboljubeeeee
Društvu. Društvougodno.Nema Boga ovdje![]()
Bolje uleti bez razmisljanja, pa sta ti ispadne.Čekaj da se malo razmisli oko ove rečenice.![]()
Ko nama prosao!Nisam došao, u prolazu sam
Prva kao trnje, druga kao slama, treća ide sama!Posle prve čaše počne da klizi![]()

Bolje uleti bez razmisljanja, pa sta ti ispadne.
Ti kao da si se ljubio sa njimaJa sam danas samo udisao isparenja domaće šljivovice iz usta brojnih sagovornika.Mogao sam naduvati bar 0.3.
![]()

Aaa... i ti onako...I mene će da voli, ali da mi zapamti za sutradan!![]()

Nek zavrti točak sreće da vidimo koje bi tumačenje uboo.Bolje uleti bez razmisljanja, pa sta ti ispadne.

ko igra?umal 0-2...sta je ba ovo???
Da se ne izdvajam.Bolje uleti bez razmisljanja, pa sta ti ispadne.
1:1 I ja se pitam!umal 0-2...sta je ba ovo???
Zauzet sam nešto ali vam rešim toNema Boga ovdje![]()
Ako ispadne već je svršena stvar.Bolje uleti bez razmisljanja, pa sta ti ispadne.

Udisao, a ne davao veštačko disanje.Ti kao da si se ljubio sa njima![]()
Samo bledunjavu sam i probala.Ja sam je prvi put probala na flamenko večeri u Barseloni, služena je bila s kolutićima narandže, i dosta leda. Donosili su i lijepe bokale pa su nam dosipali kako popijemo. Ne sjećam se da li sam jela nešto tad.
Toliko mi se dopalo, da sam tražila sangriju po marketima, pa sam uzela tri boce, jednu tati da ponesem, dvije meni
A kod nas je tek od skoro vidim, ali bledunjavog mi je ukusa u odnosu na tu pravu.
Ostaniiii da ti kažem nesto jooooš!Nisam došao, u prolazu sam
E Sofronijevć je ćelav a sladak

Hoćemo da nas plaćaju za ovo lepo pisanije ođe.Zauzet sam nešto ali vam rešim to
Duvali su ti znači.Udisao, a ne davao veštačko disanje.![]()