Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.046
Jbg
Nego, zamislite koliko je neko bez muda vešt sa prstima i koliko se istreniraoA i sa jezikom
![]()
A pogled iz njegovog ugla:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg
Nego, zamislite koliko je neko bez muda vešt sa prstima i koliko se istreniraoA i sa jezikom
![]()
Ovo sam ja a nisam grobarka

Volim!Jel vo!iš humus?
Ja ga stalno jedem

I ja sam imala isti ko Lo, decenijama dok nisam došla u određene godineTo sam joj i rekla, i sama sam niskotlakaš, dug i dosadan život, loši u krevetu![]()
tačno sam ovisna o poslovima nakon posla. Evo sad sam slobodna do pola 6 i kontam da nešto radim, čistim, jedemgomna po stanu. Zašto ne mogu kao sve norlmane osobe leći i čitati?U ropcuTo ćemo videti kad budeš trčala
Ne boj im se ja, seksa tu neće biti, ležaćeš posle u krevetu do polaska aviona![]()

Marko počeo da hot dopuje ?Marko je muško![]()

Isti ti racku, u obje varijante organizam trpi. I svaki puls iznad 90 oštećuje srce. I iste posljedice mogu biti i od niskog i od visokog. Ali nisi u rizičnoj skupini, to tvoje je ok, rekla sam ti kad je opasno nizak.Ma bolje mali nego veliki!
Pritisak!
Za ostalo to ne važi.![]()
Nađi sebi nešto kreativno da te okupiraJa ne znam šta da radim kad imam viška slobodnog vremenatačno sam ovisna o poslovima nakon posla. Evo sad sam slobodna do pola 6 i kontam da nešto radim, čistim, jedemgomna po stanu. Zašto ne mogu kao sve norlmane osobe leći i čitati?
Sad sam ih jela, uz bananu i grčki jogurt

Mani se ti hot dopa, jes' me čula?Marko počeo da hot dopuje ?![]()

Poremećaj, majke mi, to je Forke davno ustanovio, evo sjedim i nije mi normalno da u ovo doba samo sjedim i puca me nervoza.Nađi sebi nešto kreativno da te okupira

Čega ?Daj mi, daj mi, daj mi opet, daaaaaj![]()

Eto vidiš kako si šlatka tako bogougodno slojevito obučena

Ma jes, ja ne paničim za gore stvari, a 'oću za pritisak, laganeze, nego mi smešnoPostoje ljudi sa prirodno nižim pritiskom
Ako su joj drugi parametri u redu i ako joj ne smeta, ne treba paničiti
Ček bre, nisam je okačila hahahahahaneviđena zaista
![]()
Pa ne hot dopujem ja, nego Marko!Mani se ti hot dopa, jes' me čula?![]()

Pa ne hot dopujem ja, nego Marko!![]()

ok.Pogledajte prilog 1815418
Evo je, morala sam prekriti eksplicitan sadržaj koji se reflektovao na mikrotalasnu.![]()
![]()
kakva ti ovo fleka na staklu? ja bih to vratio kao neispravnoPogledajte prilog 1815418
Evo je, morala sam prekriti eksplicitan sadržaj koji se reflektovao na mikrotalasnu.![]()
![]()