Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.442
Bolje biti pijan nego star 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neke vežbice i radim.Verovatno ce ti se npr tih 5 kg kad budes starija ravnomernije rasporediti i nece videti kao baby fat sto se sve odmah vidi u licu.
Normalno je da ta neka osnovna tezina koju organizam prosto brani i koja ostaje, sa godinama se postepeno podize.
Ali uvek mozes da pocnes da vezbas. Da nadjes nesto sto volis. Moze i neko djuskanje. Nema razloga da bas budes buckasta. Ako ti se to ne svidja.
Aha u prvoj strofi su bili samo drugovi a u refrenu stari par. Mrš Loša!Bolje biti pijan nego star![]()

Drugarica je operisala dijastazu i kilu pre neku godinu, nekad su takvi razlozi. O dijastazi se zapravo malo prica koliko je prisutna i stvarno ispomera sve cim je veca.Neke vežbice i radim.
Ali ono što jeste izraženo kod nas je stomak, ne toliko kg kao kilogrami.
Zbog tog stomaka i izgledamo kao da imamo više kg ili kao da smo u 7om ili 8om mesecu trudnoće...
Sad sam morao da guglam ceo tekstAha u prvoj strofi su bili samo drugovi a u refrenu stari par. Mrš Loša!![]()
Još ti nije jasno da mene ne moraš provjeravati?Sad sam morao da guglam ceo tekst![]()

Uopste se ne iskljucuje!Bolje biti pijan nego star![]()
Duvacu i duvacu i oduuvacu vam kucu!imam stomak tolki samo što ne pukne vodenjak
Izgoreo sam ceo dlan na ringlu kao klinac jer sam morao da proverim kako nije hladna čim se isključi, a da ne proveravam ovo...Još ti nije jasno da mene ne moraš provjeravati?
Volim tu jer se spominje moja gimnazija![]()
Ja ili mikrofon?Uopste se ne iskljucuje!
I jesam u pravu?Izgoreo sam ceo dlan na ringlu kao klinac jer sam morao da proverim kako nije hladna čim se isključi, a da ne proveravam ovo...![]()

Jesi. Za sada.I jesam u pravu?![]()

Svega toga ne bi bilo da te je goca na vreme odvela kod lekara.Izgoreo sam ceo dlan na ringlu kao klinac jer sam morao da proverim kako nije hladna čim se isključi, a da ne proveravam ovo...![]()
Jel neko video Lošu bez kape?Mrš Loša
Dok on otpeva pesmu ostari čovekAha u prvoj strofi su bili samo drugovi a u refrenu stari par
Ja sam ovo shvatio kao do 10. nedeljeSvega toga ne bi bilo da te je goca na vreme odvela kod lekara.
On je pijanAha u prvoj strofi su bili samo drugovi a u refrenu stari par. Mrš Loša!![]()
napisao tu pesmu.Jeste DobrotaJel neko video Lošu bez kape?![]()
Ma pijan i star.Ja ili mikrofon?![]()
Da jer si posebanJesi. Za sada.
Bili su drugovi, pa ljubav probali, a sada ni jedno ni drugo
(Jel samo meni prebacuje smajli u sledeći red kad ga otkucam na pola i onda izaberem od ponuđenih?)
Jel los?Jel neko video Lošu bez kape?![]()
A?Ja sam ovo shvatio kao do 10. nedelje![]()