Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.696
Od svega njih se najmanje plašimImam i zmije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od svega njih se najmanje plašimImam i zmije![]()

Hoćeš puding?Nemam ništa slatko, kroz prozor magluština ko testo, meni iskočio neki ćošak na glavi pošto komaraca valjda više nema, nemam ništa slatko...![]()
Malo su mi dva oka za plakanjeNemam ništa slatko, kroz prozor magluština ko testo, meni iskočio neki ćošak na glavi pošto komaraca valjda više nema, nemam ništa slatko...![]()
To neki tvoj bez šećera?Hoćeš puding?
bogomoljke?Od svega njih se najmanje plašim![]()
Imaj dušu.Malo su mi dva oka za plakanje![]()
Ali dobar!!To neki tvoj bez šećera?![]()
Budi finbogomoljke?

Sumnjam u tvoju procenu.Ali dobar!!
Koji, imam vaniliju a imam i čokoladu?Sumnjam u tvoju procenu.Opiši ga.
Čokoladu.Koji, imam vaniliju a imam i čokoladu?
Žao mi je što nemam ni ja, samo da bih mogla da ti slikam.nemam ništa slatko...![]()

Pa nema razlike od dobrog, čvrstog, onog što se trese a ne curi kad ga prinosiš ustimaČokoladu.![]()

Nemam ništa slatko, kroz prozor magluština ko testo, meni iskočio neki ćošak na glavi pošto komaraca valjda više nema, nemam ništa slatko...![]()

Ali kako ti to možeš da znaš?Pa nema razlike od dobrog, čvrstog, onog što se trese a ne curi kad ga prinosiš ustima
Stvarno nema razlike između tog i onog sa šećerom!
Bio sam gladan.NIsi valjda već pojeo sve sa one slike?![]()
Pa nisam dijabetičarAli kako ti to možeš da znaš?![]()
Onda može.Pa nisam dijabetičarpojedem nekad i sa šećerom, ali uvijek od ista firma!
Vrijeme divno, onih muda je 190 u zraku, u mom graduI, šta ima kod vas, kakvo je vreme, jeste večerali...?