Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.158
Zladak Si,,,, imaš Li i ti Macu?Slušam pola sata kako nešto čuka i udara, mislio da se neki komšija povampirio sa nekim radovima od ranog jutra kad ono pera detlić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zladak Si,,,, imaš Li i ti Macu?Slušam pola sata kako nešto čuka i udara, mislio da se neki komšija povampirio sa nekim radovima od ranog jutra kad ono pera detlić

Ma pijemo u subotu, Obli ne budi pakšu! @Lorelaj92 @Pepeljuginazlapolusestra @Serpenti @Bebica Be
I ja čekam da mi dođeeeeš i zamrsiš duguu kosuuuuuuuuuu

Pridruži Ze iti.....Ovo pisanje prelazi lako u naviku. Samo da znate...![]()
Nije mogao da je vidi čep 2 nedelje, a mi da je vidimo
a vi baš želite da vidite moju zlu stranu![]()
Bez svake sumlje si u pravu, izkren si primateljOvo pisanje prelazi lako u naviku. Samo da znate...![]()

Biću vam moralna podrška.Ma pijemo u subotu, Obli ne budi pakšu! @Lorelaj92 @Pepeljuginazlapolusestra @Serpenti @Bebica Be
I ja čekam da mi dođeeeeš i zamrsiš duguu kosuuuuuuuuuu
U reduSvako čini ono za šta je stvoren
Osim Minke. Minka je stvorena da sad na Maldivima drži koktel u ruci a ne da moljaka, gladna i umorna za doručak![]()
Nije mogao da je vidi čep 2 nedelje, a mi da je vidimo![]()

Nije mogao da je vidi čep 2 nedelje, a mi da je vidimo![]()

I moj je imao Cigu.Moj djed imao crnog psa Cigu, a poslije mu nabavili žutog pa je i on bio Ciga jer je djed navikao![]()
Smiri seZladak Si,,,, imaš Li i ti Macu?
I on tako piše kad Se NapijeBez svake sumlje si u pravu, izkren si primatelj![]()

Imao psa za komšiju?i komšija mu bio neki tamnoputi,
Koriztiš deminutive.....volim to.....Pauzica od dva sata![]()
Iiii šta loše? Ili bi više volrla da nisam? Ne oširi se, prepusti se striuji, nek te voda nosi.I on tako piše kad Se Napije![]()
Tehnički, imao je svoj kućerak, tako da...Imao psa za komšiju?
Izvini, nisam htijo Da te naljutim....oprostimi......Smiri se
Ako ima svoj kućerak onda je puž.Tehnički, imao je svoj kućerak, tako da...![]()