Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.850
Lažeš dušo, lažeš kurvoo, lažeš vešticeeeeee!Al nesreća koni piće uvek drištvo traži, nekom da ti poveruje kad mu pričsš lažiiiiiiiiii !
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažeš dušo, lažeš kurvoo, lažeš vešticeeeeee!Al nesreća koni piće uvek drištvo traži, nekom da ti poveruje kad mu pričsš lažiiiiiiiiii !
![]()
Bliža mi terasa, hjoooooj!Neka, smiri ljubim te! Pleši samo gujicom u krevetu!

Smiri tu autodestrukcijuBliža mi terasa, hjoooooj!
De bolan, šta si se raspjevao a Lo spominje ples na terasi, spriječi je, spriječili te u EU da uđeš!Od suprotnih duša jače jednakevse viša privlsčeeeeeeeeeeeeeereerrrreeeeeeeeerrrreeeeeeeeeeeeeee!![]()
![]()
A zato ti ošla po slatkišeNije rekao ni da li je jeo, a fino sam ga pitala.
A i za blago otrežnjenje taman prija hladan vazduh![]()
I proćaskala kratko s nekim momcimaA zato ti ošla po slatkiše

To ti je ženskibterminator. Neuništiva. Sad ću je saterati u krevet.De bolan, šta si se raspjevao a Lo spominje ples na terasi, spriječi je, spriječili te u EU da uđeš!
Obli ja mislim da te Lo sad i promaši da bi te oborila! Sjedi, ne mrdaj!To ti je ženskibterminator. Neuništiva. Sad ću je saterati u krevet.![]()

Aj me jedi govna, kao da ti nije dosta pivreda. Igraj ko svi mi u kući.Bliža mi terasa, hjoooooj!
Sjde Lo, daj rukuuuuuNajeb'o bi ahahahjahahahahObli ja mislim da te Lo sad i promaši da bi te oborila! Sjedi, ne mrdaj!
Ta i ova su mi udarne za kafanuPa kaže
Ja bez tebeeeeeeeeee ne mogu da žiiiiivim!
Joj Serp, đe me nađe!

Obli ja mislim da te Lo sad i promaši da bi te oborila! Sjedi, ne mrdaj!
Hjoooj zbog te sam prodala i bojler iz kuće! Kitila muzičare!Ta i ova su mi udarne za kafanu
E jebise baš da znaš!Ta i ova su mi udarne za kafanu
Dobro aj onda da režemo veneAj me jedi govna, kao da ti nije dosta pivreda. Igraj ko svi mi u kući.Looooo
Sjde Lo, daj rukuuuuu

Da vežbam skakanje na glavu, batooooo?Šedi đe si! savijaj kolena!![]()