Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.037
Zapravo se srećni što ne pijem i ja, sad bismo slušali Anu Bekutu da pijem 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam bila nikad tamo.

Ti si olizao tu tvoju brže nego mačak slaninu, u pola sata nabio sve u sebe bez vode! Moram da te učim kako se lepo pije!Ali meninje produktivnost q10%. Ni svij nos ne mogu d dodirnem. A ti možeš predračun raditi.
![]()

Tman nam treba viševraznovrsnosti. Dledećui put biraj otrov. I nema neću!!!Zapravo se srećni što ne pijem i ja, sad bismo slušali Anu Bekutu da pijem![]()
Nije rekao ni da li je jeo, a fino sam ga pitala.Ti si olizao tu tvoju brže nego mačak slaninu, u pola sata nabio sve u sebe bez vode! Moram da te učim kako se lepo pije!![]()

Nisi mnogo propustilaNisam bila nikad tamo.
Pored Sa bila sam samo u Mostaru i Trebinju.![]()
Kakvo učenje kaf ja rašrafljen a to i još skakućešTi si olizao tu tvoju brže nego mačak slaninu, u pola sata nabio sve u sebe bez vode! Moram da te učim kako se lepo pije!![]()

Jaoooo slušaj ovo, reži vene, kakav instrumental Sofre!Zapravo se srećni što ne pijem i ja, sad bismo slušali Anu Bekutu da pijem![]()
Ufff i Sofronijević mi je faca!Jaoooo slušaj ovo, reži vene, kakav instrumental Sofre!
Uči od najboljih!Kakvo učenje kaf ja rašrafljen a to i još skakućeš![]()

Daj da se bacim niz basamake!!!!?!!Aj i ovu Lo!

Neka, smiri ljubim te! Pleši samo gujicom u krevetu!Daj da se bacim niz basamake!!!!?!!