Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Sa mnom bi smeo da probaš, ja prirodno normalna, ti naduvan, smejali bismo se na narod oslobođeno! A Heroj da ide sa nama i da viče smirite seeee ili da nam zove policaj! Naopako 😱
Imam istoriju prekida svesti i sa alkoholom kad 🤏 prteram, a ne znam kako bi to išlo, tako da nisam rizikovao. 🤣 Ali, da, to bi bilo zanimljivo 🤣

E, ali niko od svih sakojima se družim nije probao. A bili smo svi okruženi. Klupski u srednjoj mi uzgajao biljke zajedno sa roditeljima. 🤣 A ja mrzeo dim... Strašno... 🤣

Mislim da sam ja u jednom periodu života znala mnogo više osoba koje su pile takve čajiće, nego onih koje nisu 🤣

Koji vic, kopiraj 🤣
Puše travu zeko i pile... I složi zeko malo
jačega i da piletu da proba. Pita ga:
- I pile, osjećaš što?
Pile kaže:
- Nita!
Složi zeko još malo jačega i da piletu.
Isto ga opet pita:
- I pile, kako je sada? Osjećaš sada što?
Na to će pile:
- Opet nita! '
- A u 3mp! - pomisli zeko - Složit ću još
jednog...
I složi zeko, ono, bombu. I da piletu
opet.
- I, pile moje, ne moj mi reći da opet ne
osjećaš ništa!
A kaže pile:
- Ne. Nita... ni kjun, ni nogice, ni kjija,
nita...

Upravo sam blokirala sestru :)
Žali se kako je princeza rekla da ne želi ići na gimnastiku (iskreno i ne mislim da je za gimnastiku stvorena) rekla joj da joj je teško i da je trener strog i da viče na njih i ona zbog toga odredila kaznu princezi :(
Ja joj rekla da njeno dijete nije došlo na svijet da bi ispunila njene snove, došla je da otkrije vlastite. Ona meni da sam krava. I ćao! Sad je i ona u kazni :)

:zag:

Mirišu cvijeće odozdo? :D
Da. Najekstremniji slučaj je lik koji je 3x doživljavao kliničku smrt, 3x ga i zatvorili u vreću bili pa se ritnuo bio umalo onog mučenika da nije ubio od srčke.
4x nije imao sreće, potrošio sav kredit.
Mi ga pitali šta je video kad je bio sa one strane kaže vide Kolumbiju
Kolumbiju?
Da, brate Kolumbiju

Sad zamislite to kad kaže lik kao Pikac npr

Back