Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.291
A za kurje oči nemaš ništa?
Nemojte ja svoju da kačim!
Putnu apoteku, mislim!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za kurje oči nemaš ništa?

E čarape su cool, ima gomilu zanimljivih, a kvalitetne suNakupovao sam se čarapaValjda valjaju.

Ali sve u jednom. Zdravstvena kartica, bankovna, prašak i ikona. Ako to ne pomogne - ništa neće.za glavobolju samo onaj prašak što je @Tamburiks jutros kačio![]()
Ne uživljavaj se.Ovo me ganulo, što i dalje misliš na njega
![]()
Da nema Oksikodon kad je tako efikasanMada, ovaj OKi praškić je čudesan! Šteta što ga nema kod nas kupiti![]()
ProvjerićuDa nema Oksikodon kad je tako efikasan???
Nisam vid'oooo!Ali sve u jednom. Zdravstvena kartica, bankovna, prašak i ikona. Ako to ne pomogne - ništa neće.![]()
Kači, kačiA za kurje oči nemaš ništa?
Nemojte ja svoju da kačim!
Putnu apoteku, mislim!![]()
Ti samo o njemu pišeš i misliš, ja pomislio možda ti imaš. Mada, možda i imaš, ali samo ti on u glaviE čarape su cool, ima gomilu zanimljivih, a kvalitetne su![]()
Ja slikala samo 10% svoje apoteke

Bila bi. Još da on bude sav u crnom, a ja u crvenom.Ne bi bila fora![]()

Ne smem, znaćete koliko sam bolesna, puna poremećaja!Kači, kači
Dijagnoze ćemo drugi put. Ne znam gde su mi.![]()

Srboljub?Znate kako se Heroj pravo zove? Ja znam!
Jok, Vladimir, koga znaš, osim njega, da na sve kaže: dobro ili u redu?Srboljub?
On ih reklamira pa ima zilion, na svakom treningu nove čarape, ko Dejvid Bekam što baca gaće, nema potrebe da pere, toliko ih ima. Gaća, mislim.Ti samo o njemu pišeš i misliš, ja pomislio možda ti imaš. Mada, možda i imaš, ali samo ti on u glavi![]()

Kafa nije lek, po stoti put ti kažemJa slikala samo 10% svoje apoteke![]()
Vladimireeeee, Put In-uj mi ga

Taki smo po celom tEletuNe smem, znaćete koliko sam bolesna, puna poremećaja!![]()
![]()

Hahahahah ovo tvoja fotka, priznaj, i šećer u prahu!