Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.244
Kako te lako dresiralaMolim i drugi put i volim i ja tebe!![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako te lako dresiralaMolim i drugi put i volim i ja tebe!![]()
![]()

Optužila si bananicu ni krivu ni dužnu.![]()

eto, i posle vas ja mrzim![]()
KasnoNe budi povodljiva![]()

Da. Treba da me pohvališ. Flaša je 0.75Znači popila si skoro čitavu flašu, ostalo ti samo šolja i po za kuvanje![]()

PresušilaSinoć isplakala sve, nije ostalo ništa za danas![]()

ti patrava nećeš potrefiti ni beograd a kamoli kumodraž

Strašno.Meni sad neugodno da Vam ja ne persiram dok one persiraju, nisam tako vaspitana![]()

Ali ima ko hoće da dođe u njeno ime. Jedan gospodin ti zakuca na vrata, šarmira gospoja mamu i strpa te u džak. Imaćeš besplatan prevoz za Nemačkuti patrava nećeš potrefiti ni beograd a kamoli kumodraž
Ne moraš. Ni ova obična mi nije nešto.
Završiću sad sa ledenom.
Ali se zeznuh, sve ove imaju po 30g, znači 180g, bolje da sam krštenu čokoladu pojela
![]()
Za šta je kasno?Pa i nije, tu sam vec ja zabrljao stvar sa par jako losih odluka
Suvise dugo sam jurio pogresnu devojku jer sam budala. Sada je vec kasno jer sam suviše mator.

Ne mogu da potvrdim ni da demantujemDaćeš mi kad dođem u Beograd! Stoni Bg!![]()
Ali ima ko hoće da dođe u njeno ime. Jedan gospodin ti zakuca na vrata, šarmira gospoja mamu i strpa te u džak. Imaćeš besplatan prevoz za Nemačku![]()
Volim i ja tebe, moj čika Srboljubeeee!ti patrava nećeš potrefiti ni beograd a kamoli kumodraž

Kome Vi to mala ?
Oka tvoja dva, suzaMa ne daju da tekuuuuuu...Sinoć isplakala sve, nije ostalo ništa za danas![]()
Jao, neću jest bananice bar naredne 3 godine!

Daj i uzmi sve što ti život pruža,Ne mogu da potvrdim ni da demantujem