Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.543
Gledao sam borbu dva jelenka, nije za zezanje. Ovako na ruke i prste oni njihovi rogovi nemaju neku snaguTvrd je jelenak
U suštini je lep za bubu i ne napada ljude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam borbu dva jelenka, nije za zezanje. Ovako na ruke i prste oni njihovi rogovi nemaju neku snaguTvrd je jelenak
U suštini je lep za bubu i ne napada ljude
Ajde polakoSlušam ovo cca mesec dana, nije smešno, ali je smešno..
Hvala punoooo i @Bebica Be , ja vazda bolesna, izgleda da to tako mora i kad se izlečim moji poremećaji ostaju.![]()

Ima više takvih bubaToliko lijep da sam ja pomislila da je dekoracija za noć vještica![]()
ČekamoImam jednu tortu za vas! Nas!
Čekajte me da je nađem!

skuvaj si dosta rakije....ozdravices smjesta....lako je....Slušam ovo cca mesec dana, nije smešno, ali je smešno..
Hvala punoooo i @Bebica Be , ja vazda bolesna, izgleda da to tako mora i kad se izlečim moji poremećaji ostaju.![]()
Nemoj k'o Snowko ljubim karu moju!Čekamo![]()

I nije neštoImam jednu tortu za vas! Nas!
Čekajte me da je nađem!
Ima više takvih buba
Kao na primer buba nosorog
Nije lep al u odnosu na onu odvratnu stonogu je prelep!
Pogledajte prilog 1801894
A ima i buba herkules
![]()
Ima više takvih buba
Kao na primer buba nosorog
Nije lep al u odnosu na onu odvratnu stonogu je prelep!
Pogledajte prilog 1801894
A ima i buba herkules
![]()
Postala sam ista on, samo na hranu mislimNemoj k'o Snowko ljubim karu moju!![]()

A vidi koliki je herkulesPo pogledu snage i velicine buba nosorog je najjace stvorenje na Zemlji.
U Aziji se klade na njihove borbe.
Da se ne lažemo, ne bih ja to smela u rukuStrašno![]()
Obožavam bogomoljke!A vidi koliki je herkules
Zamisli api te onim klještima
Znam za borbe bogomoljki

Al sam ubola kad da dođem na kafumozel se to sam sebi?Nemoj k'o Snowko ljubim karu moju!![]()
Sunce moje, SAD sam pomislila na tebe kad sam kačila slike velimih buba!Dobro veče