- Poruka
- 93.744
Ode Minka u obilazak, tu me čekajte, ako se ne vratim-osvetite me!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ode Minka u obilazak, tu me čekajte, ako se ne vratim-osvetite me!

Mogu ja tebi da vratim onaj prutić koji sam ukinuo.Možda bi prutić pomogao![]()
Ih, postrošio si srećom samo jednu noć na nju, zamisli da te navlačila na neke pogavštine danima, naopako, pa onda blok!Tešiš za 10.Ne treba više. Hvala.
![]()
Znam ja gđe đavo spava, a ne to. Ne budi amater.![]()

Nećemo tako da se igramoMogu ja tebi da vratim onaj prutić koji sam ukinuo.![]()

Lakše joj glavu da razbije nego tebi da objasniSta sad ti bijes glavu?![]()
Lakše joj glavu da razbije nego tebi da objasni![]()

Znam, ali neću da ti kažem ćelaviiiiiiiObjasni onda ti ako znas![]()

Je l sa ovim da te osvetimo?Ode Minka u obilazak, tu me čekajte, ako se ne vratim-osvetite me!
Sad kad pročitam ovako stvarno jeste ružno, ali dešavalo mi se da budem tako... zloćkastaIh, postrošio si srećom samo jednu noć na nju, zamisli da te navlačila na neke pogavštine danima, naopako, pa onda blok!

Znam, ali neću da ti kažem ćelaviiiiiii![]()

Ti to sad namjerno jer se Herojko loži na doktorke

To je bila neka sledeća.Ih, postrošio si srećom samo jednu noć na nju, zamisli da te navlačila na neke pogavštine danima, naopako, pa onda blok!
Bodeš me?

Zavisi iz čije perspektive posmatraš.Sad kad pročitam ovako stvarno jeste ružno, ali dešavalo mi se da budem tako... zloćkasta
Mislim ranije.. sad ne bih nikad
![]()

Zavisi iz čije perspektive posmatraš.![]()

Sta ce da mu na kraju bude?Bitno je da ga redovno piješ, svaki dan bar jednom
Rekla sam već ObnijuKoliko dugo si cekala da to mozes da kazes nekom bez kose?![]()
Ma nije strašno, bukvalno pišeš sa strancem 5 sati... kakva očekivanja tu mogu biti. Nula.Sad kad pročitam ovako stvarno jeste ružno, ali dešavalo mi se da budem tako... zloćkasta
Mislim ranije.. sad ne bih nikad
![]()
Pa nekog oblog jeste, ali ne znamo tačno kog.Mislis da je Lobica zezala Oblog celu noc?![]()