- Poruka
- 93.744
Dobro, on je bio mahnit
Pobio za minutu dvoje kolega i pacijenta?
Nisam siguran zasto je drugi kolega preminuo.
Znam da je prvom odsekao prst.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, on je bio mahnit
Pobio za minutu dvoje kolega i pacijenta?
I to sam čitao.Znas za amputaciju gde je smrtnost bila 300%?
Ma poprskala ga krv, koliko se sjećam po mantilu i ovaj mislio da mu nanio povredu i srce ga strefiloNisam siguran zasto je drugi kolega preminuo.

Sve prste ja mislimNisam siguran zasto je drugi kolega preminuo.
Ima i doktorica što je sama sebi operisala dojku, isto polarna ekspedicija, poslali joj i kompletnu opremu za kemoterapiju. Živa.I to sam čitao.
A znaš šta je najjače - onaj Rus što je sam sebe operisao u polarnoj ekspediciji. Imao upalu slepog creva. I preživeo.![]()
Sve prste ja mislim![]()
krvBio sam po kuhinjama raznih restorana i... da ne počinjem.Zato što mi ruke hirurga ne djeluju kao najčistije ruke, da si rekao ruke kuvara bilo bi bolje![]()
Ma ne, 19. vijekO čemu vi to pišete?
Nisam baš ispratila.
To bilo nedavno?

STOP!Bio sam po kuhinjama raznih restorana i... da ne počinjem.Drži se hirurga. Oni bar ne šalju ljude u bolnice. Ljudi su im već tamo.
![]()
To nisam znao.Ima i doktorica što je sama sebi operisala dojku, isto polarna ekspedicija, poslali joj i kompletnu opremu za kemoterapiju. Živa.
Pa sad više nije bitnoJedan ili svi nije bitno, ubila ga sepsa pre vise od 100 godina.

Pa sad više nije bitno
Uglavnom drugi je stradao zbog panike.
Jesi gledao: amidža, dragi amidža? Kad je lik dovezao ranjenog amidžu u bolnicu, na kraju njega amidža smiruje, on paničio do te mjere, šamarao amidžu, da njega amidža smirivao, malo glasnije![]()
Pa ne bi bila da je bilo šanse da će otići sa tog mjesta u narednih mjesec dva, no znali su da 6 mjeseci nema odlaska, predugo za čekati.To nisam znao.Čudi me za to, mislio sam da to nije toliko hitna operacija.
Ma nama je skeč, a desilo se stvarnoNisam.
To neki film, serija ili skec?
Aman opuštena sam, nego ne baš najbolje koncentrisana, a vi o odsečenim udovima, krvi, srčkama i tako nekim zanimljivostima.Ma ne, 19. vijek
Opusti se, Roki!
strpam te u burePravilno je tastature![]()
Ćune te jure!strpam te u bure
Ma nama je skeč, a desilo se stvarno
I to je prvi provalio jedan mađarski lekar i kad je to pokušao da primeni,malte ne su ga ludim proglasiliJesi li znao da se upravo zbog žena uvelo obavezno pranje ruku pred operacije itd. Ozbiljno.
Bilo jako puno žena koje su umirale nakon poroda, kad su masovnije počeli porođaji u bolnicama. A doktori, čvake, ujutro prvo obave obdukcije pa onda na porođaje, preglede porodilja i zaraze ih raznim bakterijama.