Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 3.030
Nećemo mu to raditi, greota je, taman nas sve popamtio (valjda)Nikove i avatare da svi promijenimo, pomislio bi da je poludio![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećemo mu to raditi, greota je, taman nas sve popamtio (valjda)Nikove i avatare da svi promijenimo, pomislio bi da je poludio![]()
Noup.Ti si Powerpuff?
aa slatko![]()
Ćevape i pljeskavice, molim. Nisam obožavatelj pečenja.![]()
Nećemo mu to raditi, greota je
To možda kad se naviknem na novi nik.S obzirom da si obli, čudno da nisi ljubitelj![]()
Ali ovo je stvarno za hormone i pms sjajno.

Samo ne razumijem one koji vole mljeveno meso više od pečnenjaFuj? :smart:
![]()

I šta nije tačno?Tako si mi govorila za kolagen
I da ga džabe pijem kad ne spavam![]()
Ja te zovem Tamburica i to je tako. Bio si Obni, sad Tambura.To možda kad se naviknem na novi nik.![]()
Zašto tek sad ?Jbt, stvarno ću početi da verujem u horoskop![]()
Da zovem Taba?To možda kad se naviknem na novi nik.![]()

u rakiji svega, a vi se trujete koje cime....Pogledajte prilog 1796410
Ajde da ja pijem, pa i Bože pomozi, šaka jada fazon, ali tebi stvarno ne treba
A možda je moj problem što me nikad nisu privlačili oni sa malimŠakama
![]()
I sad ponovo reci da ti ne bi bolje stajalo Zlobica?

Samo ne razumijem one koji vole mljeveno meso više od pečnenja![]()

Šta te navelo na takvo razmišljanje?Jbt, stvarno ću početi da verujem u horoskop![]()

Najbolje da me svako zove drugačije.Ja te zovem Tamburica i to je tako. Bio si Obni, sad Tambura.
Kraj, ende![]()
Moje slike se teško brišu iz sećanja

Pa kapiram da mi izlazi para iz ušiju na pomen nika pa se setim te neke priče oko škorpija i sad čitam da:Zašto tek sad ?![]()
Bar sam ja zagovornik rakije, mora da si me pomješao sa nekimu rakiji svega, a vi se trujete koje cime....
I birajte koji vi hoćete, ali da se složite.Da zovem Taba?![]()
Bukv smo iste po tom nego ti kod sebe vidiš tako a kod mene nePogledajte prilog 1796410
Ajde da ja pijem, pa i Bože pomozi, šaka jada fazon, ali tebi stvarno ne treba![]()

Ja sam skoro pa zaboravila kakvi me privlačeA možda je moj problem što me nikad nisu privlačili oni sa malimŠakama
![]()

Ebga, tako ti pao grahNajbolje da me svako zove drugačije.![]()